Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 333 / 11 / 0
Nie kupilem smoke'a niestety. Za malo kasy. Spice Golda zamowilem. Podalem Twoj email nildur. Pozdrawiam :-) .
Jakos tam sobie zyje... Nie jest zle :)
  • 533 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: ArkejD »
Zajebiście benzodxm musi sie z toba gadac na gg, co drugie slowo to "LOL" "ahahahaha" czy 'ROTFL" a tekst o tym ze jestes nudziazem wpierdalajacym antydepresanty jest zajebisty. Trzymaj tak dalej frajerze
  • 21 / 1 / 0
Frajer to twój stary, że cię jeszcze nie zajebał stolikiem, hehehe...
To konto zostało zbanowane a osoba za nie odpowiedzialna strącona do ciemnego lochu.
                                                                                             Pozdrowienia z Jamajki.
  • 117 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Owoc »
na co ci to spice ....
to jest shitowe jak huj wpierdalasz depresanty a palisz taki shit.
Wole kupić 1g palenia niż pół worka tego shity xd
  • 533 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: ArkejD »
TW Leszek pisze:
Frajer to twój stary, że cię jeszcze nie zajebał stolikiem, hehehe...
Joł Joł Joł Joł Joł chuj ci w zad Joł Joł kurwa Joł
  • 333 / 11 / 0
ArkejD pisze:
Zajebiście benzodxm musi sie z toba gadac na gg, co drugie slowo to "LOL" "ahahahaha" czy 'ROTFL" a tekst o tym ze jestes nudziazem wpierdalajacym antydepresanty jest zajebisty. Trzymaj tak dalej frajerze
W porzadku. Z Toba na gg nie bede pisal. W ogole to nie lubie w taki sposob sie komunikowac. Smialem sie z tego jak nildur sie upierdolil. Udzielil mi sie jego nastroj. Fajna rozmowa to byla, przynajmniej dla mnie.
  • 168 / 2 / 0
jak pluja, mow, ze pada deszcz...
Uwaga! Użytkownik virtual_high nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 325 / 1 / 0
sory nie będe tego czytał, wszystko się miesza w jedno
' Miłość nie chce żebyście się martwili '
  • 333 / 11 / 0
Jestes niesamowity, powaznie. Odswieze temat hehe. Jestem troche upieprzony teraz :-D . Wysokich lotow.
  • 577 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: cpunex »
Jesem ciekaw co tam naprawde w tym jest i czy wyszlo by mi na testach THC jak bym to spalil na wyplate kupie i jak mi jebna testy na uzaleznieniach to sie okaze czy wyjdzie %-D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.