Oczywiście że mieszanie benzo z alkoholem może być niebezpieczne i generalnie lepiej jest tego nie robić. Ryzyko z tym związane też opisałem a kolega zrobi co zechce.
w późniejszym czasie już z tolerka zarzucilem 8mg alpry i wleciało nawet nie pamietam ile alkoholu, ale dość dużo i byłem tylko lekko wstawiony XD
11:39 Ricsson [257]: uwierzylem w boga, w cuda
11:39 Ricsson [257]: mialem 6 piw
11:39 Ricsson [257]: wypilem 6 piw
11:39 Ricsson [257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson [257]: mam 3 piwa
03 kwietnia 2025zburzony pisze: To co napisałem wynika z własnego doświadczenia, nigdy nie odkleiłem się po alprazolamie branym solo, zresztą po popijanym piwem również. A przy większej tolerancji nie miałem z nim problemów także po wódce. Poza tym pisałem to facetowi który swoje w życiu wziął i wypił a nie komuś świeżemu.
Oczywiście że mieszanie benzo z alkoholem może być niebezpieczne i generalnie lepiej jest tego nie robić. Ryzyko z tym związane też opisałem a kolega zrobi co zechce.
Juz mialem pare akcji z pregabalina ale jedna mi zapadla w pamiec, mimo ze caly czas kontaktowalem i pamietam, walczylem z samym soba jak cholera i czas nie dzialal na moja korzyść, jak jeszcze chwile od zaczecia brania pregabaliny, ustawilem sie ze znajomymi, mielismy kminic mefke a wiec napijemy sie flaszeczki. Ja wychodzac z domu zajebalem 600-750mg gdzie normalnie bralem max 300 i tolerki az takiej wielkiej nie mialem, juz wtedy zdarzylo mi sie napic do pregi wiec wiedzialem ze poteguje browar, ale myslalem ze mefe bede mial wiec zle nie bedzie. No i powiem kurwa, z mefka wyszla lipa a my w trakcie flaszki, jakos max 1.5l, dwie laski i dwoch chlopow lacznie, wiadomo laski to pily jak wrobelek te wóde, zajelo nam to gdzies ciut ponad godzine, oj czulem pierdolniecie szybko, ale udalo mi sie gdzie indziej ogarnac, no to poszedlem w tripa sam, docieram na miejsce, centrum huty, i czekalem na chłopa 40min jeszcze bo motka, taka sennosc zlapalem, oczy opadaly mi same powieki, nie moglem praktycznie ich podniesc, no myslalem ze tam zapadne w spiaczke normalnie, to musialy byc ostatnie 5min, i tak siedze, oczy zamkniete, i nagle slysze ziomka z mefka, tyle co sie zamotalem, odrazu telefon, karta na lawce tak jak siedzialem godzina 15.30 srodek dnia, mialem totalnie wyjebane i tak czesc rozjebalem z tego w trawe przy pracach na telefonie xd no jeszcze 5minut i nie wiem czy by mnie ten ziomek obudzil ze snu, a tez balem sie ze sie wystawi bo taki juz jest xd Pozniej mialem druga praktycznie identyczna akcje ale juz u ziomka na chacie, na szczecie d00pki znoga przede mna zlapaly to nie musialy tego widziec xD Mysle ze po alko i tak najlepsza kontrole mam, ale pytanie co do tego alko, to juz sie zagadka robi haha
Edit: dorzuciłem 1mg flualprazolamu i 300mg pregi resztę co miałem. No i jest piękna gaba-ujebka ale chilloutowa a nie że jestem zajebany mocno.
Na dniach fizyta, wpadnie sporo pregi i zasugeruje że chciałabym wejść na sertraline i pobrac z pół roku oraz być czystym przez ten okres, ukończyć terapię tym antydepem docelowo pewnie na 100mg i zobaczyć czy po pół roku będą z tego jakieś korzyści.
04 kwietnia 2025Devixo pisze: Ja natomiast kiedyś bez tolerki zjadłem 3mg alpry + 0.5 wiśniowej i nic nie poczułem xD a dzisiaj po 6 miesiacach ciagu na klonach, alprach diazepamach i innych wynalazkach w dawkach dość dużych i jakimś tygodniu przerwy od benzo zarzuciłem 2mg alpry... i podziałało przeciwlękowo. dziwny mam ten organizmale zdecydowanie nie wracam do tego gówna.
w późniejszym czasie już z tolerka zarzucilem 8mg alpry i wleciało nawet nie pamietam ile alkoholu, ale dość dużo i byłem tylko lekko wstawiony XD
11:39 Ricsson [257]: uwierzylem w boga, w cuda
11:39 Ricsson [257]: mialem 6 piw
11:39 Ricsson [257]: wypilem 6 piw
11:39 Ricsson [257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson [257]: mam 3 piwa
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zrzut_ekranu_z_2025-01-17_11-55-24.jpg)
„Wokół marihuany medycznej wciąż jest wiele stereotypów, a największą bolączką jest dezinformacja”
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/pippismoking.jpg)
Czy świadek może odmówić odpowiedzi na pytania w sprawie o narkotyki? Analiza art. 183 K.p.k.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/gliwikie.jpg)
Przemycali narkotyki z Kolumbii, trafią za kraty. Wyrok w głośniej sprawie
Od 4 lat i 3 miesięcy do 8 i pół roku więzienia - taki wyrok usłyszało w piątek sześciu mężczyzn należących do grupy przestępczej, która przemyciła z Kolumbii do Polski kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Sąd Okręgowy w Gliwicach wymierzył im także kary finansowe.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/sorgorzow.jpg)
Rekord zatruć dopalaczami w Lubuskiem. Do szpitala w Gorzowie trafiła 15-latka
W 2024 roku województwo lubuskie stało się liderem w kraju pod względem zatruć dopalaczami. Liczba przypadków zatruć środkami psychoaktywnymi wzrosła o 65% w porównaniu do roku poprzedniego. Alarmujący jest również fakt. że do szpitali trafiają coraz młodsze osoby. Do szpitala w Gorzowie trafiła 15-letnia dziewczynka po zażyciu dopalaczy.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/jrt-treated-cortical-neuron.jpg)
Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.