Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 3244 / 555 / 0
Raczej z tym dość szybko, pojawia się akurat gorsze problemy niż to.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 289 / 28 / 0
Czy ja wiem czy odejmuje IQ osobiscie tego nie zauważyłem może przez to że moja codzienność wymaga myślenia i dlatego, każdy jest inny ale może tak być nie mówie że nie ale w małych dawkach nie powinno być to jakoś mega odczuwalne. Problem po odstawieniu benzo główny jest taki że organizm zaadoptował się do panujących warunków i gaba a i b znikneły cześciowo i pojawia sie wszystko z odbicia to co nam dawały klony po odstawieniu 2x jest problem pogłebiony dlatego trzeba z nich zchodzić bardzo wolno( miesiącami) zeby organizm mógł samodzienlnie sie zregenerować i wrócic do stanu przed tylko to juz jest kwestia indywidualna zalezy od czasu brania i dawek może to być miesiąc, rok bądz lata dlatego doceńcie że mamy takie tabletki i nie łykajcie tego tabsami jak chcecie se dać to kupcie alko zajarajcie jointa lub jakas mdma dla wiekszej zabawy benzo niech służą do celów leczniczych i jako deska ratunkowa przy przesadzeniu ze np. stymulantami.
Ale schodząc z klonazepamu średnio odbiera się 1/4 dawki tygodniowo i juz włącza sie pregabaline 150rano-0-150wieczór i pregabaline bieże sie cały czas wraz z benzo którym sie schodzi najgorszy moment jest wyzerowanie tego czyli od 0,25mg do 0 bo wtedy juz nie dostarczamy praktycznie tego srodka i organizm sie buntuje ale wystarczy to przetrwac potem zejsc z pregabaliny i zycie toczy sie dalej. Polecam suplement bacopa monnieri dobry jest na odstawce lekow działajacych na gaba oraz po 2 miesiacach działa antydepresyjnie
  • 3244 / 555 / 0
30 marca 2025mamyto321 pisze:
Czy ja wiem czy odejmuje IQ osobiscie tego nie zauważyłem
Na tym to polega, że nie zauważyłeś.
Degeneracja latami też mimo wszystko postępuje

Ale lek świetny w działaniu fakt.

• 289 / 28 / 0
Dla mnie kwestia indywidualna znam osoby co sa od 20 roku zycia na tym bo kiedys tak sie depresje leczyło teraz maja 7pare i wspominają szczegółowo co działo sie np 30 lat temu, możliwe że postępuje ale tutaj wpływa wiele czynników genetyka, dieta, czy żyjemy w ruchu czy uprawiamy sport wiec ciężko jednoznacznie stwierdzić czy rzeczywiście mocno degeneruje mózg ale moim zdaniem nie aż tak znacznie to neuroleptyki sa degeneracyjne.
  • 70 / 13 / 0
Ogolnie znowu wrocilem do klona, namietna paczka wlexiala. 4 juz za mna jestem ciekaw jak duzo mi ppmoze z nerwica klon w pracy, bo wczesniej jechLsm alprra
  • 15 / 1 / 0
Alpra jest dla mnie najlepsza jesli chodzi o dzialanie przeciwlekowe ale za krotko dziala...Klon natomiast jest ok dziala uspakjajaco zawsze sie czuje po nim ok choc nigdy nie doznalem jakiejs fazy bo biore to leczniczo i nigdy nie przekroczylem dawki powyzej 2 mg a troche sie juz znam z ta substancja niestety.Odstawilem alko juz jakis czas temu zeby nie kolizowalo z Antydepresantem ktorego biore juz tez jakis czas ale on jakos taki zamulajacy jest i jakos nie czuje wiekszej poprawy dlatego wspieram sie czasem benzo.
https://hyperreal_upp
  • 594 / 82 / 0
Odzyskalem wkoncu stare konto :D
Ja wlasnie teraz skonczyla mi sie alpra i na lewo kupilem klony. Powiem tak, duzo lepiej kurwa sie czuje na tych klonach jak je normalnie dawkuje niz na anlprze
Jestem dość trudny.
  • 3244 / 555 / 0
To prawda klon dosłownie ulepsza.
I ogłupia ale od czego jest tolerancja:D

• 362 / 47 / 0
mi też teraz wpadłło i lepiej niż jak byłem w benzo-ciągu. wtedy klony działałyzamiast uspokajjąco to schizowało, a teraz pol tabletki i jest git a jak sie skonczy to pare dni na 5 relanium, mniam. wreszcie pozalatwiam sprawy.
  • 1719 / 518 / 2
30 marca 2025pomasujplecki pisze:
30 marca 2025mamyto321 pisze:
Czy ja wiem czy odejmuje IQ osobiscie tego nie zauważyłem
Na tym to polega, że nie zauważyłeś.
Degeneracja latami też mimo wszystko postępuje

Ale lek świetny w działaniu fakt.
absolutnie się nie zgodzę z tą kwestią, jeśli mowa o normalnych dawkach terapeutycznych i porównując np. do takiej pregaby (również w dawkach terapeutycznych) na której z kolei moje zdolności poznawcze nie istniały.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek

Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi

Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.