Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 12 / 1 / 0
Dla mnie kwestia indywidualna znam osoby co sa od 20 roku zycia na tym bo kiedys tak sie depresje leczyło teraz maja 7pare i wspominają szczegółowo co działo sie np 30 lat temu, możliwe że postępuje ale tutaj wpływa wiele czynników genetyka, dieta, czy żyjemy w ruchu czy uprawiamy sport wiec ciężko jednoznacznie stwierdzić czy rzeczywiście mocno degeneruje mózg ale moim zdaniem nie aż tak znacznie to neuroleptyki sa degeneracyjne.
  • 70 / 10 / 0
Ogolnie znowu wrocilem do klona, namietna paczka wlexiala. 4 juz za mna jestem ciekaw jak duzo mi ppmoze z nerwica klon w pracy, bo wczesniej jechLsm alprra
  • 15 / / 0
Alpra jest dla mnie najlepsza jesli chodzi o dzialanie przeciwlekowe ale za krotko dziala...Klon natomiast jest ok dziala uspakjajaco zawsze sie czuje po nim ok choc nigdy nie doznalem jakiejs fazy bo biore to leczniczo i nigdy nie przekroczylem dawki powyzej 2 mg a troche sie juz znam z ta substancja niestety.Odstawilem alko juz jakis czas temu zeby nie kolizowalo z Antydepresantem ktorego biore juz tez jakis czas ale on jakos taki zamulajacy jest i jakos nie czuje wiekszej poprawy dlatego wspieram sie czasem benzo.
https://hyperreal_upp
  • 560 / 75 / 0
Odzyskalem wkoncu stare konto :D
Ja wlasnie teraz skonczyla mi sie alpra i na lewo kupilem klony. Powiem tak, duzo lepiej kurwa sie czuje na tych klonach jak je normalnie dawkuje niz na anlprze
Jestem dość trudny.
  • 3202 / 540 / 0
To prawda klon dosłownie ulepsza.
I ogłupia ale od czego jest tolerancja:D
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 279 / 33 / 0
mi też teraz wpadłło i lepiej niż jak byłem w benzo-ciągu. wtedy klony działałyzamiast uspokajjąco to schizowało, a teraz pol tabletki i jest git a jak sie skonczy to pare dni na 5 relanium, mniam. wreszcie pozalatwiam sprawy.
  • 923 / 264 / 2
30 marca 2025pomasujplecki pisze:
30 marca 2025mamyto321 pisze:
Czy ja wiem czy odejmuje IQ osobiscie tego nie zauważyłem
Na tym to polega, że nie zauważyłeś.
Degeneracja latami też mimo wszystko postępuje

Ale lek świetny w działaniu fakt.
absolutnie się nie zgodzę z tą kwestią, jeśli mowa o normalnych dawkach terapeutycznych i porównując np. do takiej pregaby (również w dawkach terapeutycznych) na której z kolei moje zdolności poznawcze nie istniały.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
ODPOWIEDZ
Artykuły
Czy mija epoka narkotykowego rocka?

Newsy
Akcja CBŚP i czeskiej policji: rozbicie międzynarodowej grupy przestępczej

Policjanci Zarządu w Krakowie CBŚP we współpracy z czeskimi organami ścigania rozbili międzynarodową grupę przestępczą zajmującą się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Zatrzymano 16 osób oraz zabezpieczono ponad 12 kg różnego rodzaju narkotyków. Działania te są częścią szerszego śledztwa dotyczącego przemytu substancji psychotropowych w Europie, które nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gliwicach.

Dzielnicowa na wolnym przyłapała 12-latkę na gorącym uczynku. Dziewczynka kupiła amfetaminę

Dzięki interwencji dzielnicowej, która była na urlopie wypoczynkowym, zatrzymano 18-latkę, która dla korzyści majątkowej udzielała narkotyki nieletnim. W związku z tą sprawą policjanci przesłuchali trzech nieletnich w charakterze sprawców czynu karalnego oraz dwóch świadków. 18-latce grozi kara do 20 lat pozbawienia wolności, natomiast sprawą nieletnich zajmie się sąd rodzinny.

Nocna prohibicja coraz bliżej. Decyzja w rękach radnych

W porządku czwartkowej sesji Rady Miasta Gdańska znalazł się projekt uchwały wprowadzającej nocną prohibicję w całym mieście. Zakaz sprzedaży alkoholu miałby obowiązywać w godzinach 22-6 w sklepach i na stacjach benzynowych, jednak nie obejmuje on lokali gastronomicznych, takich jak restauracje, puby czy bary.