Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 1344 / 219 / 0
To co napisałem wynika z własnego doświadczenia, nigdy nie odkleiłem się po alprazolamie branym solo, zresztą po popijanym piwem również. A przy większej tolerancji nie miałem z nim problemów także po wódce. Poza tym pisałem to facetowi który swoje w życiu wziął i wypił a nie komuś świeżemu.
Oczywiście że mieszanie benzo z alkoholem może być niebezpieczne i generalnie lepiej jest tego nie robić. Ryzyko z tym związane też opisałem a kolega zrobi co zechce.
ODPOWIEDZ
Newsy
Włoska policja aresztowała fana "Breaking Bad". Stworzył prawdziwe tajne laboratorium

Włoska policja zlikwidowała jedno z największych nielegalnych laboratoriów narkotykowych w kraju. Podczas nalotu na jeden z domów w dzielnicy Sant'Antonio w Novarze zatrzymany został 22-letni mężczyzna, który w swoich działaniach wyraźnie inspirował się serialem "Breaking Bad".

Nocna prohibicja coraz bliżej. Decyzja w rękach radnych

W porządku czwartkowej sesji Rady Miasta Gdańska znalazł się projekt uchwały wprowadzającej nocną prohibicję w całym mieście. Zakaz sprzedaży alkoholu miałby obowiązywać w godzinach 22-6 w sklepach i na stacjach benzynowych, jednak nie obejmuje on lokali gastronomicznych, takich jak restauracje, puby czy bary.

Akcja CBŚP i czeskiej policji: rozbicie międzynarodowej grupy przestępczej

Policjanci Zarządu w Krakowie CBŚP we współpracy z czeskimi organami ścigania rozbili międzynarodową grupę przestępczą zajmującą się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Zatrzymano 16 osób oraz zabezpieczono ponad 12 kg różnego rodzaju narkotyków. Działania te są częścią szerszego śledztwa dotyczącego przemytu substancji psychotropowych w Europie, które nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gliwicach.