Będę wdzięczny za odpowiedź
Brałem przeróżne SSRI, w tym dłużej duloksetyne i sertraline z różnymi ubocznymi skutkami jak rozdrażnienie czy kompletna anorgazmia, która występowała u mnie przy każdym prawie leku psychotropowym.
Dostałem od lekarza wortioksetyne, biorę 10mg już dwa miesiące i jest zdecydowana poprawa.
Oraz co dla mnie bardzo istotne, w ogóle nie wpływa na seks czy orgazm.
Jednakże, muszę dodać, że w tym roku do leków, zmuszałem się do treningu, siłowni, biegania, medytacji, modlitwy i ekspozycji na ekstremalne zimno i w tym całym zestawieniu, moja głową zdecydowanie szybciej wróciła do zdrowia, w porównaniu gdy brałem same leki, to bez porównania jest teraz.
Podsumowanie: wortioksetyna 10mg rano, do tego 150mg x2 pregabalina i trazadon 50mg na sen i jest zdecydowana poprawa.
Niewiem czy jest przeterminowana ale pewnie tak. Ile lat po terminie ważności da sie ją jeszcze zażywać bezpiecznie? (O ile wogóle sie da)
Brał ktoś na Ocd?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.