@paxtiniarz MPH stosowałeś leczniczo czy rekreacyjnie? czestym mixem jest SSRI + bupropion (bupropion przy SSRI oddziałuje o wiele silniej na dopamine) i nad tym bym sie przyjrzał jeśli same SSRI na ciebie nie działaja. duloksetyny z bupropionem zdecydowanie bym nie łaczył, bupropion wystarczajaco podbija noradrenaline.
11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
22 marca 2025Lirien pisze: Biorę od 2 tyg, zauważyłem u siebie efekt uboczny o którym nie widziałem żadnej wzmianki: bardziej tunelowe widzenie, wzrok koncentruje się na konkretnym obiekcie. Samo w sobie dość ciekawe, zwiększa koncentrację, ale efektem ubocznym są lekke zniekształcenia na peryferiach, gdzie mózg jakby doszukiwał czy dopasowywał kształty. Samo w sobie trochę creepy, gdybym miał lęki pewnie by je nasiliło.
Okazało się, że kolega jest na bupropionie dwa lata i od razu mi wypalił, że wzrok robi mu psikusy i od czasu do czasu wydaje mu się, że ktoś stoi obok, a to tylko przedmioty w podobnym kształcie.
Pokrywa się to z moimi doświadczeniami.
przeniesiono do wątku ogólnego. lady
Ktoś się wypowie ile może trwać okres adaptacji fizycznej do leku? Bo niestety czuć przy wysiłku (Nawet przy spacerze) szybszy i mocniejszy puls, i taka jakby większa męczliwość
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Nie bierz tego do siebie, ale większość która przeszła przez pregabalinowe piekło się ze mną zgodzi.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.