@paxtiniarz MPH stosowałeś leczniczo czy rekreacyjnie? czestym mixem jest SSRI + bupropion (bupropion przy SSRI oddziałuje o wiele silniej na dopamine) i nad tym bym sie przyjrzał jeśli same SSRI na ciebie nie działaja. duloksetyny z bupropionem zdecydowanie bym nie łaczył, bupropion wystarczajaco podbija noradrenaline.
11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
22 marca 2025Lirien pisze: Biorę od 2 tyg, zauważyłem u siebie efekt uboczny o którym nie widziałem żadnej wzmianki: bardziej tunelowe widzenie, wzrok koncentruje się na konkretnym obiekcie. Samo w sobie dość ciekawe, zwiększa koncentrację, ale efektem ubocznym są lekke zniekształcenia na peryferiach, gdzie mózg jakby doszukiwał czy dopasowywał kształty. Samo w sobie trochę creepy, gdybym miał lęki pewnie by je nasiliło.
Okazało się, że kolega jest na bupropionie dwa lata i od razu mi wypalił, że wzrok robi mu psikusy i od czasu do czasu wydaje mu się, że ktoś stoi obok, a to tylko przedmioty w podobnym kształcie.
Pokrywa się to z moimi doświadczeniami.
przeniesiono do wątku ogólnego. lady
Ktoś się wypowie ile może trwać okres adaptacji fizycznej do leku? Bo niestety czuć przy wysiłku (Nawet przy spacerze) szybszy i mocniejszy puls, i taka jakby większa męczliwość
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Nie bierz tego do siebie, ale większość która przeszła przez pregabalinowe piekło się ze mną zgodzi.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.