Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 5174 / 906 / 0
Ogladam sobie Pana z Lombardu
Czy ten uszol to od krysztalu tak wygląda czy od fety ?

https://wykop.pl/wpis/79078355/rekin-biznesu-lombard

Trzeba chyba nie myc zębow by w wieku 26 takie miec .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1198 / 140 / 0
Nie no fetka. Krzysztalowe odklejki inaczej wyglądają na twarzach ☺️
  • 1 / / 0
Witam wszystkich, mam pytanie odnośnie skutkach na drugi dzień w nosie.. to normalne ze po klefie jest normalnie beton w zatokach? czesto jem i praktycznie jeden sort wyglada jak kruszonka z bułki słodkiej a drugi normalnie przezroczysty twardy suchy kamlot
  • 891 / 212 / 0
@Wodorek

Jak słusznie się domyślasz - NIE, nie jest to normalne. Zgłoś się do lekarza, bo bóle zatok które są na prawdę straszne potrafią też i szkodzić zębom itd.
  • 177 / 26 / 0
To ze wysmarkuje się skrzepy krwi, żółte gluty to norma. Jeśli nie możesz wysmarkać tego co zalega to już tak średnio bo to rozumiem przez napisane "beton". Jeśli nie możesz się tego pozbyć co pozostawia klefedron to do laryngologa się udaj jeśli płukanie wodą morską nie pomoże w pozbyciu się problemu. Jeśli olejesz sprawę to z czasem się skończy zapaleniem ucha, trwałe zatkanie nosa. Ciągle smarkanie się cały rok.
Przedstawienie musi trwać.
  • 5174 / 906 / 0
Po tym jak kreska sie wchlonie tj 20 minut czysc nos .
Problemem tej substancji oprocz tego betonowania sa tez wielkie lagi jakie niektorzy przyjmują. Dajcie spokoj 400 mg ?
Uwazam, ze powyzej jakiejs ilosci to wogole strata bez walenia na 2 dziury
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 447 / 19 / 0
Jaka ilość będzie dobra na pierwszy raz z tą substancją ? I, czy lepiej w bombce czy sniff ? Z tego co gdzieś tu wyczytałem najlepiej strzelić bombkę i po czasie poprawić sniffem.
"Świat który stworzyłem był kaleki.Chciałem bólu prawdy"
Mikołaj Jaska
  • 164 / 45 / 0
@SlawomirAnonim Ogólnie dobrze wyczytałeś, bo klefedron aż się prosi o podanie oralne, ale kreska na wejściu bombki jest dobrym pomysłem - szczególnie jak lubisz nieogar.

Odnośnie dawkowania to jest to kwestia indywidualna. Napisałeś, że 4-CMC bierzesz po raz pierwszy, ale jakieś doświadczenie z beta ketonami pewnie masz? Jeżeli nie to startuj powoli, bo dorzucić zawsze można.
  • 64 / 7 / 0
Witam, ostatnio odświeżyłem sobie znajomość z tą substancją i dochodzę do wniosku że podanie donosowe jest strasznie nieefektywne, po dorzutkach które raczej są nieuniknione stan poszukiwanej euforii trwa zdecydowanie za krótko. Mam jednak pewne obawy co do aplikacji per oral w związku z moimi problemami żołądkowo-jelitowymi, jeśli substancję mam w postaci kryształu to jaki byście polecali najlepszy sposób na przyjęcie tak żeby nie uszkodzić niczego w środku?
  • 46 / 15 / 0
Zaznaczę że nigdy nie tykałem B-ketonów P.O.

Ogółem myślę że zapodanie P.O. najlepiej by wyszło przez rozwalenie kamienia na (jebany) proch, zawinięcie w chusteczkę/papier toaletowy/glony do sushi xD) i połknięcie. Zapicie sokiem z marchewki albo wodą.

Ewentualnie rozjebanie na proch, wsypanie do strzykawki, zalanie wodą, postrzepanie i wypicie. 4CMC ma charakter zasadowy więc możesz zamiast wody użyć, nie wiem, soku pomarańczowego xD
Myśli gonią, czas twój trwonią. Nie zamykaj oczu, nie płyń z tonią. Ślady po igłach rosną, jak kwiaty na grobach.

Nie dotykajcie opoidów i benzodiazepin! To nie jest droga życiowa.
ODPOWIEDZ
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.