15 maja 2024MisKolargol pisze: A ja z innej beczki, lekko niedocenianej w tym wątku. Jestem kobietą, uwielbiam się zabawić, ale mam taką przypadłość że o jedno piwo za dużo, jakiekolwiek ssri, feta, MDMD, 2CB i mi by powodują, że libidokwitnie, chce się bardzo, ale jakbym się nie wyginała to z orgazmu nici. Niektórym z panów taki efekt nie przeszkadza, bo się dłużej pobawicie, ale i tak dojdziecie, a ja się nakręcę pod sufit i nie skończę, co - wyobraźcie sobie- może być srogo frustrujące ;) a teraz do sedna- przychodzi Wam do głowy specyfik dla baby co da radości, podkręci, a jednocześnie wspomaga osiągnięcie orgazmu? Będę wdzięczna wielce ;)
Scalono —
08 grudnia 2024MefedronowyKoneser pisze: Jest jakiś sposób na w miarę szybkie dojście po mefie? Problemów ze wzwodem kompletnie zero, bydlak stalowy, z tym że kurwa podczas czasu działania substancji i parę godzin po kompletnie nie mogę dojść i mogę lecieć nawet całą noc. Ruchanie całą noc średnio wchodzi w grę gdy ma się trzeźwą partnerkę. Chyba to jedyna sytuacja gdzie mogę wyciągnąć kartę UNO Reverse i powiedziedzieć "co tak szybko?!" XD
Na kobiety też tak mocno działa?
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
I najbardziej mi się rzuciło właśnie to jak kosmicznie wywala libido i to że na tle ulicy wydaje się mega zdrowy
mef od ponad roku mogę mieć od ręki ale nie z ulicy takze komu zależy na 4mmc ten znajdzie :)
It's not going to be fun.
3cmc i 4cmc są pod tym względem bardziej lajtowe?
Nawet z dziewczyną jest ciężko, ostatnio waląc razem ruchaliśmy się 3 razy, a mnie i tak odkleiło że zacząłem walić konia do jakiś hard bdsm
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina