Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
75
27%
Thioco
205
73%

Liczba głosów: 280

ODPOWIEDZ
  • 563 / 34 / 0
@ledzeppelin2

No tak by wychodzilo ponad 2g a co dopiero ilosc sulfogowna +/- 42g..
No sporo dzis polatalem po aptekach, chuj z tego jak juteo powtorka bo to co na weekend byc mialo juz dawno ojebane.

Jednak moze oszczedze pozostalym, szczegolow o bąkowej aferze XD na szczescie dzis juz stabilniej dzien minal 🤣
  • 63 / 8 / 0
Zdecydowanie nie chcemy tego czytac
  • 563 / 34 / 0
wczorajledzeppelin2 pisze:
Ja jade na kratomie inaczej nie wiem. Mialem dostep do mocniejszych rzeczy, ale to niszczy zycie . Zwlaszcza strach przed skretem , a brac wiecznie nie mozna prowadzac zycie zawodowe .mi Kratom calkiem zabral cisnienie
Powiecie . Tez cpanie
a kto nie cpa ?
Kawa, herbata , energetyki
alkohol
200zl za cwierc kilo i moze na miesiac starczyc jak sie wrzuca ra dziennie
A na kode ? 5dni i czesc
Piwrdole te kode
Ten wstyd w aptece kiedy fomulke wypowiadasz i obie strony udaja ze jest wszystko ok
Zwlaszcza jak chodzisz do niej 3 razy w.tygodniu
" Na kaszel suchy?tylko prosze nie przekraczac 2 tabletek.dziennie "
Ehh u mnie sie juz chyba przyzwyczili jak piaty rok lece, aale od 2lat tak ostro. Znaczy patrzac nie patrzac od poczarku praktycznie codziennie ale wtedy dawka 150-300mg starvzala na caly dzien. A teraz to czasem czaje sie wwstrzelic do poludnia i na druga zmiane wieczorme haha. Z wiekszoscia aptekarek przeszedlem na "Ty i czesc" co pytaja "jeden czy dwa" jak moga oczywiscie. Najblizsza moja apteka to tu jaja byly, jak sie otworzyli to kierowniczka chwile sprzedawala a pozniej starala sie odmowic az w koncu kalendarzyk mi zalozyla na ktorym sam na wlasne oczy widzialem kiedy bylem, kiedy skreslony dzien byl na kartce xdd i moglem raz na 3dni kupic u niej XD a pozniej cos sie przyzwyczila i tak samo teraz wchodze i siema siema, mam czas pogadam, popierdole z nimi. Wychodzi na to ze pracuje zeby po prostu miec na przyjebanie przed i po pracy - taka prawda miestety.

@furyofpatientmanv2

Jasna sprawa :)

____
Chcialbym tylko wiedziec ile juz tysiecy bialych krazkow od poczatku wpierdolilem heh.🙃
  • 4891 / 828 / 0
Dzisiaj powrot zimy. Mozna poudawac kaszel.
Najgorzej to w lipcu. 30 stopni a lata sie po lek na kaszel .

Fajnie ze tak podchodzisz. Pogadaj z nimi o tym zeby jak cos sie stanie nie obarczaly siebie winą 😀
Moze do Cb juz sie przyzwyczaily tj postawiły krzyżyk, ale ja czesto widze na twarzy lekki grymas . Niby sa mile ale widac ze nie lubia sprzedawac tjoko
ale na te 8 lat jak znam sie z tjoko, to moze ze 2 razy cos aptekarka powiedziala i to raz kierowniczka a raz jakas mloda co chciala sie wykazac
I to nic strasznego, tylko aluzja ze za czesto
A tak to najczesciej to kłamia , ze nie ma duzego tjokodinu tylko maly i zawyzanie ceny .
Wiec nie ma co sie bac tam chodzić ale sam proces niewolnictwa tj zaleznosci klient , pan jest uwlaczajacy na dluzsza mete

Neurony lustrzane dzialaja . Ty moze podchodzisz z usmiechem . Ja czaaem szedlem z poczuciem takiej koniecznosci , bezradności i to bylo widac pewnie.
Poczucie wstydu , ze stary chlop a lata po aptekach .... 🤦‍♂️ale jak nie mialem skreta , to sam fakt ze bede zaraz mial faze juz poprawial nastroj . Już procesy biochemiczne sie uruchamiały .
Tutaj nalog jest po części behawioralny

Uzależnienie behawioralne (czynnościowe) – zespół objawów związanych z utrwalonym, wielokrotnym powtarzaniem określonej czynności (lub grupy czynności) w celu uzyskania takich stanów emocjonalnych jak przyjemność, euforia, ulga, uczucie zaspokojenia
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przemyt narkotyków z Peru: 3,5 kg kokainy zabezpieczone przez służby w Warszawie

Funkcjonariusze Zarządu w Kielcach CBŚP wspólnie z funkcjonariuszami z Placówki Straży Granicznej Warszawa — Okęcie przechwycili na warszawskim lotnisku Okęcie ponad 3,5 kilograma kokainy. Śledztwo nadzoruje Prokuratura Rejonowa Warszawa Ochota w Warszawie.

30-latek prowadził internetowy sklep z narkotykami. Wysyłał je odbiorcom przez automaty paczkowe

Funkcjonariusze z Hajnówki, we współpracy z Prokuraturą Rejonową w Hajnówce, zlikwidowali internetowy sklep z narkotykami. Trwające 8 miesięcy śledztwo doprowadziło do zatrzymania dwóch osób i zatrzymania ponad 13 kilogramów substancji odurzających. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych narkotyków wynosi ponad 600 tysięcy złotych. Podejrzanym grozi nawet do 10 lat pozbawienia wolności.

HMP Podpisanie umowy dotyczącej rozpoczęcia upraw marihuany medycznej w Polsce

W nawiązaniu do raportu bieżącego ESPI nr 30/2024 z dnia 30/10/2024, Zarząd Hemp&Health S.A. (Emitent) informuje, że w dniu dzisiejszym podpisał umowę z nadzorowanym przez Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi Instytutem badawczym, który zgodnie z Ustawą z dnia 29 lipca 2005 roku o zapobieganiu narkomanii, ma prawo do prowadzenia w Polsce upraw marihuany medycznej i jest uprawniony do uzyskania zezwolenia na prowadzenie upraw medycznej marihuany w Polsce.