Ale nie tylko to
O ile nie ma problemu ze snem po kodzie , to jak sie jest juz wyrobionym uzytkownikiem wrzucasz na wieczor , idziesz spac i rano jakby startujesz od nowa z dniem
Branie rano , w srodku dnia dotkliwiej sie odczuwa poprzez zejscie fazy i ten wkurw, obnizenie nastroju psuje caly dzien .
Bylem jednak na etapiie ze bralem rano zeby w ogole ruszyc doope do pracy.
A wieczor to wieczor .
Jak nie ma obowiązków to sie idzie spać .
Przez kosztownosc kody , jak sie wynajmuje jakis pokoj to czesto sie pracuje zeby cpac 70 zl dziennie to byla norma przy tokersncji na dwa duze thioco i wrzucaniu 2 x
To jest 2000 zl
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
No kode jest cholernie kosztowna i ludzie wokol mnie w szoku, ostatni dzien trzezwy mialem z 10msc+ temu, jak mnie brzuch po kodzie rozbolal ale wtedy wpierdolilem 130tab w odstepie 4h-5h z czego juz byl potyrany codziennym trybem. No i dzien przerwy wlecial albo skromne 345mg wtedy zajebalem wsm nie wiem ale chyba trzezwy byl.. No to bylo jakos kwiecien 2024 takze no. I tak lece wsm non stop po 600mg+/- rano i po poludniu / wieczorem. Przede wszystkim czas sie traci na lataniu po aptekach zeby ogarnac sobie na wieczor i odrazu na rano bo nienawidze o suchym ryju chodzic w misje. Tak to 5.30 pstrym cola cola i wuala - sniadanie na klatce podane. Do najbliszej apteki mam ze 100m i to jest max gdzie sie wybiore o suchym pysku np. 360mg mam juz z zamotania wieczorem i tylko dokupie sobie, wpierdalam nieopodal i mozna kminic na wieczor. Dziennie no wychodzi 100-120zl takze idzie po portfelu, do tego tytoniu mase jaram, nawet w nocy sie budze na peta, tragedia, gdybym mial opcje na cos mocniejszego a w cenie to bym sie przerzucil bo portfel boli, 3/4 wyplty idzie na same thioco.
Takze znam ten bol mordo.
Ale nie po to dzis tu zerklem.
Macie jakies sposoby na podbicie? Nie wiem czy z czegos zrezygnowac czy co ale w sumie na codzien mieszam to glownie z 300mg pregaby przed tak z 45min, jak mam hydroksyzyne to i 75mg zarzuce no i z alpra probowalem ale mi nie podchodzi, acodin tez probowql3m. Gdyby za duzo znowu roznorodnych tabow dam to w ogole wytlumia calkiem dzialanie. Wydaje sie najbardziej z koda.
Cos juz mi sie poyebalo w organizmie z 3msc temu.
Zszedlem do dawki ktora fajnie kopala i to bylo wsm 100mg pregi i 510mg kody, chcialem ciutke podbic i zaczalem kombinowac a 150mg pregi i 525mg kody no i dzialanie bylo ale chyba slabsze. Finalnie teraz nie wazne czy wezme 100mg-450mg pregi i 510-645mg kody to nie ma tego ujebania co 100-510. Probowqlem chyba na kazdy mozliwy sposob wiecej kody mniej pregi dziala ale nie zajebiscie wiecej pregi i wiecej kody, raz mocniej tak raz slabiej. Sama znowu praktycznie nie chce dzialac.
Tak tak wiem przerwa by najlepsza eobote zrobila, ale zbyt bardzo jej nie chce :3
Ja na twoim miejscu postaralbym sie zrobic chociaz tydzien przerwy by zejsc z dawki nieco, bo czytajac o 130tabletkach to kosmos xd
W tym czasie zadbaj o odbudowe zołądka.
Ja o dziwo w ciagach sie dobrze czulem gastrycznie . Najgorzej bylo jak robilem przerwe i wrocilem do kody . Wtedy czuc jak to tyra zoladek najbardziej.
The methapor of Life
Powiecie . Tez cpanie
a kto nie cpa ?
Kawa, herbata , energetyki
alkohol
200zl za cwierc kilo i moze na miesiac starczyc jak sie wrzuca ra dziennie
A na kode ? 5dni i czesc
Piwrdole te kode
Ten wstyd w aptece kiedy fomulke wypowiadasz i obie strony udaja ze jest wszystko ok
Zwlaszcza jak chodzisz do niej 3 razy w.tygodniu
" Na kaszel suchy?tylko prosze nie przekraczac 2 tabletek.dziennie "
Ludzie
Ratujcie swoje poczucie godności poko Kratom latwo dostepny
Oprocz cpania.kody.to plaszczenie sie w okienku, bycie zależnym od.dilera w kitlu niszczy was podswiadomie
Musicie prosić obca babe i byc zdanym na jej humor ,widzi mi sie . Jak niewolnik
Da.czy nie da ?
A to spojrzenie w lewa strone .
Na pewno poszla fama do wszystkim Aptek w Aleksandrowie . Pacjent jest juz spalony.
Jak żołądek przez Sulfofôwno
The methapor of Life
14 marca 2025TakiSobieJa pisze: @Swiezzy
Ja na twoim miejscu postaralbym sie zrobic chociaz tydzien przerwy by zejsc z dawki nieco, bo czytajac o 130tabletkach to kosmos xd
The methapor of Life
Skoro 10 tab to 150 mg
Fajnie w domu sie bawicie .
Nie trzeba gazu rozweselajacego ani usupiajacego
Strach odpalic papierosa xd
The methapor of Life
![[mem]](https://hyperreal.top/wtf/memy/b/bf015873-176f-4dce-81bf-24ed0dc5a0bd/fenistil.jpeg?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=nxyCWzIV8fJz5t5dUSIx%2F20250316%2FNOTEU%2Fs3%2Faws4_request&X-Amz-Date=20250316T021002Z&X-Amz-Expires=3600&X-Amz-SignedHeaders=host&X-Amz-Signature=dc0a4eaedc85e7b3cd7c18bd0c8db9756d2b8171d903d66fff2457f1b15889f4)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/cognitivemarijuana.jpg)
Długotrwałe używanie marihuany może mieć wpływ na zdolności poznawcze
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/marsz-wyzwolenia-konopi-w-warszawie-28-05-2022-r-.jpg)
Zróbmy przykrość „gangom ze Wschodu” i zalegalizujmy marihuanę (na dobry początek)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/konopie-484f3a7ff873767704941bf05aff077f.jpg)
Składniki konopi indyjskich mogą pomagać w fibromialgi i bólu pooperacyjnym
Terpeny występujące w konopiach indyjskich mogą być skutecznym lekiem na fibromialgię oraz ból pooperacyjny, stwierdzili naukowcy z University of Arizona Health Sciences.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/scientific-study-this-marijuana-flavor-might-fight-pancreatic-cancer.png)
Medyczna marihuana przynosi „znaczną poprawę” w objawach raka, wynika z nowego badania
Nowe badanie przeprowadzone w Minnesocie dostarcza mocnych dowodów na skuteczność medycznej marihuany w łagodzeniu objawów raka. Większość pacjentów stosujących konopie zgłasza poprawę w zakresie bólu, bezsenności, stresu i problemów trawiennych. Jednak badanie zwraca również uwagę na problem wysokich kosztów terapii, które mogą stanowić barierę dla mniej zamożnych pacjentów. Brak refundacji medycznej marihuany sprawia, że wielu chorych zmuszonych jest do ograniczania lub przerywania terapii, mimo jej skuteczności.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/bartoszyce.jpg)
Robił "przetwory" z marihuany. Zapach czuć było na klatce schodowej
42-latek z Bartoszyc (woj. warmińsko-mazurskie) robił przetwory z marihuany. To nalewka i masło, które trzymał w piwnicy. Natknęli się na nie policjanci, którzy odwiedzili mężczyznę w mieszkaniu.