Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
A skąd my mamy to wiedzieć? Tylko Ty znasz swoją tolerancję. Naprawdę byś pierdolnął tyle ile by ktoś tutaj napisał? XD
Mam nadzieję, że jego znajome ćpuny znają podstawy reanimacji.
@nieoszukujsiee Zastanów się 150 razy...
serotoninowy pisze: a może ankieta powinna brzmieć czy vetulani po kolejenej dawce odłączy swój mózg od ciała i już na zawsze będzie frywolnie dryfowal na latającym dywanie i odbywac podróże międzygwiezdne zapięty w pasy na oddziale psychiatrii dożywotnio.
Jakby to porównać... pochodne morfinianu i ogólnie ten szkielet znany z opium to te substancje można porównać do benzo a fentanyl do neuroleptyków. Obie grupy substancji uspokajają, działają nasennie i częściowo przeciwlękowo. Ale tylko jedną grupę substancji tak lubimy.
Przyszła do mnie położna której opowiedziałam historię mojej przyjaciółki i ona mi mówi : -Najważniejsze że ty żyjesz.
A ja jestem tak bardzo smutna bo na prawdę nigdy już nie chciałam się tak czuć
..
Nie brałam nic od czterech lat. I teraz widzę jakie to gówno jest okropne. Nie bierzcie fentanylu.
Matrifen 100mirkog plastry transdermalne - nadają się do żucia? Nigdy nie tykałem igieł i nie zamierzam, stąd pytanie jaka ilość przy tolerkce 30x80oxy? (Nie ma błędu z zerami)
Z góry dzięki za odpowiedź
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze
Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.
Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów
Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.