a co do alpry na sen myśle, że jest to totalny overkill - tak jakby ci komar wleciał do mieszkania a ty zamiast go zabić kapciem albo chlastem to palisz cały dom. I alpra nie jest dobrym wyborem z benzo na spanie. przedstawia ona znikome właściwości sedatywne. Lepszym wyborem byłby klon, midazolam, wspomniany przez Merxa estazolam lub nawet bromazepam.
11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
A co do ketrela dam znać za jakiś czas jak zmienię na mirtagen. On trochę pobudza noradrenalinę więc nie wiem jak z lękami będzie. Musiałbym wiedzieć dokładnie w czym mianseryna go przewyższa
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
28 lutego 2025pomasujplecki pisze:Mordko co Ty, po benzo zasypia się jak niemowlę, jest pretekst do brania 2x dziennie.28 lutego 2025Merx pisze: alpra na sen to ma jedynie sens tyle co hydroksyzyna na lęki kuźwa XD
Co prawda przy tolerce efekt spadnie ale jak masz czystą głowę i jebniesz benzo to zaśniesz w kojcu matczynym ;)
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Wziąłem o 14 dziś 1mg bo lęki i zasnąłem. Teraz wyszedłem do biedronki bo się czułem dobrze, wszystko git niby wychodzę a tam spotkałem kogoś i zaczął rozmowę takich lękow nigdy nie miałem myślałem uciec tłumacząc się tym że się spieszę"
Nie róbcie tego w domu.
chcialem zapytac czy tylko ja jestem taka anomalia czy o kij chodzi.
wiekszosc chwali sobie alpra czy tam ogolnie benzo z kodeina - co prawda po 5latach codzienego brania kody 2x dziennie codziennie do 600mg x2 - tak minimalna krajowa w miesiacu mi na to idzie ale do rzeczy - ostatnio zszedlem do takich dawek pregi i przewanie bralem przed koda 100-300mg i bylo upierdalajaco, ostatnio nie mam nawet 50% tego dzialania w sumie odkad mniej wievcej mialem stycznosc z mini ciagiem na alprze ok.1.5miesiaca temu.
Teraz mimo wziecia alprazolamu wczoraj i dzis totalnie jak przy porannym tak i wiecvzornym zarzuceniu kody i to nawet wiecej niz normalnie tam o 4tab thioco totalnie zero dzialania prawie kodeiny moze 10% normalnego ujebania nawet desperacko dorzucilem wiecej pregaby +/-400mg prawie rano przed wieczorem po kodeinie i dalej chujnia moze lacznie `15% normalnego dzialania.
Czy tylko ja tak mam i jestem jakis inaczej pokręcony czy ocb? w skrocie alpra mi upierdala prawktycznie cala faze dopijam to wszystko jeszcze energetykami (nawet sobie osobny kosz na energole kupilem bo tyle tego napierdalam dla "podbicia kody" - no ale nigdy tak nie bylo i z drugiej strony szkoda siana, ale dupościsk tez jest chujowy na pusto, a no wsm ostatnia dobe na czystko to chyba mialem z 10msc temu ale pewny nie jestem, mimo takiego ciagu zajebanie o blister wiecej powinno pomoc a tu NIC :C Kto jakas teorie ma? - Bardzo bym prosil bez wiekszego umoralniania - serio ciekaw jestem czy tylko mi ta alpra tak robi.
Oznaczcie plis.
Pzdr
Niemniej to tylko jakiś zarys w mojej głowie, mogę się mylić. Nie pamiętam jak te 3% wyliczano. Najprawdopodobniej nie odczuwasz alpry bo alpra taka jest. Jak nie masz giga lęków i nie jesteś przerażony wizją np podejścia do przeciętnej laski to alpry nie poczujesz. Za to klona oczywiście, bo klon to jebnięcie w łeb jakby obuchem.
@liebert9
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.