Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 34 / 1 / 0
Od siebie mogę polecić klinikę fitokan. Nigdy nie ma problemów z wizytami i receptami, wszystko jest tam do dogadania. Ceny też wyglądają spoko.
  • 12453 / 2421 / 0
^
Czy ja wiem, czy tak spoko (tylko w kwestii ceny)... Na poprzedniej stronie padła nazwa kliniki, gdzie pierwsza wizyta jest 3 razy tańsza. Lekarz kompetentny i sam wyszukał, co jest u mnie dostępne, co nie jest standardem. Jeśli ktoś nie lubi przepłacać, to polecam zerknąć na poprzednią stronę : ) Recepta bezproblemowa, choć nie wiem, jak wygląda sprawa "dogadywania się" (pewnie chodzi o większą ilość). Ja sam go nakierowałem, że chcę indicę i dostałem Pink Kush, ale nawet nie próbowałem prosić o więcej, niż 10g.
  • 10 / / 0
Jeśli chodzi o większa ilość to w konopnymed bez problemu lekarz wypisze. Do tego wszystko na czas. Zielona karetka tez okej, ale czasem terminu nie dotrzymają.
  • 1 / / 0
14 lipca 2022archernerwia2 pisze:
Wie ktoś ,czy lekarz przed wypisaniem recki ma jakiś dostęp do historii leczenia i pobyt w szpitalu? pytam bo leczę się na depresję bez skutki i jakby takowy doktor zobaczył to bałby się wypisać i kasa za 1 wizytę w plecy.. ?
jeżeli dodasz mu bezpośredni dostęp w IKP - to tak, ma wgląd do zdarzeń medycznych oraz wystawionych wcześniej recept.
  • 33 / 2 / 0
19 lipca 2023Kpina pisze:
Hej, czy ktoś korzystał z Aspot Clinics?
Cena wizyty jest bardzo atrakcyjna- 50pln, zastanawiam się czy warto, skoro u konkurencji ceny są 2x wyższe

Polecam aspotclinics.pl
Teleporada trwała 15 min, kosztowała 50 zł, była miła i taka jak sobie wymarzylam
Czy ktoś jest w stanie potwierdzić, czy Aspot dalej trzyma poziom?
  • 74 / 8 / 0
Drugi sms już do mnie przyszedł : :www.aspotclinics.pl, terapia marihuana medyczna. Zapraszamy do naszych przychodni we Wroclawiu, Poznaniu, Krakowie i Rzeszowie, konsultacja jedyne 50 zl."
  • 12453 / 2421 / 0
^
Też dostałem. Jeśli ktoś szuka "przychodni", to polecam. Ja wprawdzie załatwiałem przez tel., jak jeszcze było można, ale cenowo lepiej nie znajdziesz. Bardzo miła "obsługa".
  • 77 / 20 / 0
Ja mogę polecić https://medcanclinics.pl. W okolicy nic tańszego nie było, ale wszystko bezproblemowo, 20g na wizycie.
  • 74 / 8 / 0
Jak dla kogoś 249zł (medcaclinics), a 50 zł jest bez różnicy to czemu nie.
  • 1779 / 240 / 0
01 lutego 2025chmiel95 pisze:
Drugi sms już do mnie przyszedł : :www.aspotclinics.pl, terapia marihuana medyczna. Zapraszamy do naszych przychodni we Wroclawiu, Poznaniu, Krakowie i Rzeszowie, konsultacja jedyne 50 zl."
Za pierwszą wizytę czy kontynuację terapii?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.

Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.