Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 34 / 1 / 0
Od siebie mogę polecić klinikę fitokan. Nigdy nie ma problemów z wizytami i receptami, wszystko jest tam do dogadania. Ceny też wyglądają spoko.
  • 12417 / 2412 / 0
^
Czy ja wiem, czy tak spoko (tylko w kwestii ceny)... Na poprzedniej stronie padła nazwa kliniki, gdzie pierwsza wizyta jest 3 razy tańsza. Lekarz kompetentny i sam wyszukał, co jest u mnie dostępne, co nie jest standardem. Jeśli ktoś nie lubi przepłacać, to polecam zerknąć na poprzednią stronę : ) Recepta bezproblemowa, choć nie wiem, jak wygląda sprawa "dogadywania się" (pewnie chodzi o większą ilość). Ja sam go nakierowałem, że chcę indicę i dostałem Pink Kush, ale nawet nie próbowałem prosić o więcej, niż 10g.
  • 10 / / 0
Jeśli chodzi o większa ilość to w konopnymed bez problemu lekarz wypisze. Do tego wszystko na czas. Zielona karetka tez okej, ale czasem terminu nie dotrzymają.
  • 1 / / 0
14 lipca 2022archernerwia2 pisze:
Wie ktoś ,czy lekarz przed wypisaniem recki ma jakiś dostęp do historii leczenia i pobyt w szpitalu? pytam bo leczę się na depresję bez skutki i jakby takowy doktor zobaczył to bałby się wypisać i kasa za 1 wizytę w plecy.. ?
jeżeli dodasz mu bezpośredni dostęp w IKP - to tak, ma wgląd do zdarzeń medycznych oraz wystawionych wcześniej recept.
  • 33 / 1 / 0
19 lipca 2023Kpina pisze:
Hej, czy ktoś korzystał z Aspot Clinics?
Cena wizyty jest bardzo atrakcyjna- 50pln, zastanawiam się czy warto, skoro u konkurencji ceny są 2x wyższe

Polecam aspotclinics.pl
Teleporada trwała 15 min, kosztowała 50 zł, była miła i taka jak sobie wymarzylam
Czy ktoś jest w stanie potwierdzić, czy Aspot dalej trzyma poziom?
  • 68 / 6 / 0
Drugi sms już do mnie przyszedł : :www.aspotclinics.pl, terapia marihuana medyczna. Zapraszamy do naszych przychodni we Wroclawiu, Poznaniu, Krakowie i Rzeszowie, konsultacja jedyne 50 zl."
  • 12417 / 2412 / 0
^
Też dostałem. Jeśli ktoś szuka "przychodni", to polecam. Ja wprawdzie załatwiałem przez tel., jak jeszcze było można, ale cenowo lepiej nie znajdziesz. Bardzo miła "obsługa".
  • 71 / 18 / 0
Ja mogę polecić https://medcanclinics.pl. W okolicy nic tańszego nie było, ale wszystko bezproblemowo, 20g na wizycie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Kraków: 9,5 kg heroiny ukryte w podwójnych ściankach

9,5 kilograma heroiny ukrytej w podwójnych ściankach walizki odkryli funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej podczas kontroli 45-letniego obywatela Tanzanii, który przyleciał na lotnisko Kraków Airport.

Straż Graniczna przechwyciła na dnie Zatoki Gdańskiej ponad 100 kg kokainy. Jej wartość to 60 mln

Ponad 100 kilogramów kokainy ukrytej w foliowych workach na dnie Zatoki Gdańskiej przechwyciła straż graniczna. Zarzuty w sprawie usłyszało siedem osób - podała prokuratura. Kokaina mogła osiągnąć czarnorynkową wartość nawet 60 mln zł.

Zakończył się proces apelacyjny kierowcy oskarżonego o duży przemyt haszyszu

Przed Sądem Apelacyjnym w Białymstoku zakończył się w czwartek (20.02) proces odwoławczy łotewskiego kierowcy, nieprawomocnie skazanego na cztery lata więzienia za przemyt w ciężarówce blisko 68,5 kg haszyszu o szacunkowej wartości ponad 3 mln zł. Wyrok pierwszej instancji zaskarżyły obie strony.