Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Witam, specjalnie przypomniałem sobie hasło na maila by coś napisać o tej substancji. Od stycznia biorę benzo, na początku afobam, potem Xanax, potem bromazolam i teraz zamówiłem sobie flubromazepam. Stosuje bromazolam 3-6mg dziennie wieczorem na sen i lęki. W piątek o 18 wziąłem 8mg tego gówna, 0 fazy, na drugi dzień (wczoraj) czułem się jak na zwale cały dzień i dopadały mnie lęki, dzisiaj jest niedziela, obudziłem się dalej w takim samym chujowym stanie.. szczerze odradzam i dziwię się, że ktoś to poleca i bierze dawki po 30mg... A propos, czy mogę dzisiaj wziąć choć jedną tabletkę bromazolamu 3mg? Czy będę żyć? Chce zniwelować te flubro, chce się normalnie przespać.. proszę o odpowiedź
  • 3234 / 549 / 0
problemem nie jest sama substancja a uzależnienie od benzo i niewypał w działaniu po zażyciu innego które jest znacznie słabsze przy rozwiniętej tolerancji i stąd masz wrażenie działania z odbicia. Lepiej się trzymać jednej i nie kombinować z eksperymentami RCkow.
Zawsze możesz spróbować wziąć więcej ale też niepotrzebnie tolerke będziesz windować i potem się pogubisz w dobieraniu dawek jak wrócisz do tamtych benzo chociaż by z tego powodu ze ta ma długi okres kumulacji i dorzucenie może zmniejszy lęki ale Cie przytłumi na kolejne dwa dni tak że nie będzie Ci się chciało podnosić z łóżka.

Swoją drogą, bromazolam dawał Ci lepsze efekty od alpry? Próbowałeś apteczny Bromazepam?
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 2244 / 381 / 0
Apteczny bromek najlepszy na daily. Lub alpra SR

prawie offtop... nie napisałeś ani słowa o flubromazepamie ale w kontekście jest. /surv
  • 3234 / 549 / 0
Też jestem tego samego zdania. Wątpię żeby jakiś RC mógł go zastąpić daily.
Zresztą i tak dostępność i ceny są nieopłacalne, w większości najłatwiej wyrwać tylko klonazolam hurtem ale ta siekiera nie nadaje się do funkcjonowania a i beret ryje tak że pewnie i apteczne straciłyby działanie.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 760 / 440 / 0
25 lipca 2024Ćbvn pisze:
Siemanko. Co myślicie o mixie tego z DCK? Lub z kratomem?
Z DCK nie mixowalem ale z jego mocniejszym ciut analogiem o pce fajnie się to komponowało. Bardzo mięciutko i przyjemnie
  • 377 / 10 / 0
ktoś miał/ma do czynienia z tymi niebieskimi tabsami?
przedziałka tam jest, ale nie ma opcji, żeby to równo na pół podzielić.[czy misie wydaje?]
postanowiłam to redukować.
na ten moment schemat przy 1tab. dziennie już dłuższy czas to :
1
1/2
1/2
1/2
1
wchodzę na całą po 3 dniach, bo nie da się wytrzymać.dopiero zaczęłam.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

Nowy gatunek grzyba produkującego alkaloidy sporyszu zidentyfikowany na WVU

Studentka mikrobiologii z Uniwersytetu Zachodniej Wirginii (WVU) dokonała przełomowego odkrycia, które może zrewolucjonizować rozwój farmaceutyków. Corinne Hazel, stypendystka programu Goldwater i specjalistka mikrobiologii środowiskowej, zidentyfikowała nieznany wcześniej gatunek grzyba, który produkuje związki chemiczne o działaniu zbliżonym do LSD – substancji wykorzystywanej w terapii depresji, zespołu stresu pourazowego (PTSD) i uzależnień.