Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 127 / 40 / 2
@pomasujplecki Ja podczas przyjmowania kwety miałem zaburzenia lekowe nie do zniesienia, że tak powiem - zaburzenia lekowe jak 120 a nawet i 150, ale po kwecie to wszystko jeszcze sie nasilało i dochodziła do tego ta derealizacja, której nie dało sie w żaden sposób pozbyć, bałem sie przez nią z domu wyjść coby mnie jakiś samochód nie potrącił przez moje odklejenie od świata XD

a co do alpry na sen myśle, że jest to totalny overkill - tak jakby ci komar wleciał do mieszkania a ty zamiast go zabić kapciem albo chlastem to palisz cały dom. I alpra nie jest dobrym wyborem z benzo na spanie. przedstawia ona znikome właściwości sedatywne. Lepszym wyborem byłby klon, midazolam, wspomniany przez Merxa estazolam lub nawet bromazepam.
11:39 Ricsson [257]: w ogole
11:39 Ricsson [257]: uwierzylem w boga, w cuda
11:39 Ricsson [257]: mialem 6 piw
11:39 Ricsson [257]: wypilem 6 piw
11:39 Ricsson [257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson [257]: mam 3 piwa
  • 3161 / 533 / 0
Oczywiści żadne benzo nie jest właściwe na sen bo zaburza fazę snu chociażby.

A co do ketrela dam znać za jakiś czas jak zmienię na mirtagen. On trochę pobudza noradrenalinę więc nie wiem jak z lękami będzie. Musiałbym wiedzieć dokładnie w czym mianseryna go przewyższa
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 799 / 234 / 2
dzisiajpomasujplecki pisze:
dzisiajMerx pisze:
alpra na sen to ma jedynie sens tyle co hydroksyzyna na lęki kuźwa XD
Mordko co Ty, po benzo zasypia się jak niemowlę, jest pretekst do brania 2x dziennie.
Co prawda przy tolerce efekt spadnie ale jak masz czystą głowę i jebniesz benzo to zaśniesz w kojcu matczynym ;)
To wytłumacz dlaczego estazolam bez tolerancji 2mg mnie nie poskładał za pierwszym razem? ofc nie będziemy się kłócić i odpowiedź jest oczywista, każdy jest inny i inaczej reaguje na leki, trzeba mieć to na uwadze i przykładowo podając komuś jakiś lek czego się nie powinno robić ze względu na odpowiedzialność prawną, to należy pamiętać o próbie uczuleniowej za każdym j3banym razem.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 750 / 102 / 0
Czemu SSri lub SnrI są tak masowo wałowe przez lekarzy psychiatrów? Przecież to też ma w chuj skutków ubocznych i działają tylko wtedy kiedy je się bierze ? Mają złe efekty wprowadzenia, a po odstawieniu też kilka tygodni efektów ubocznych. Niby się człowiek nie uzależnia, ale jak nic nie zmieni w swoim życiu to do ustanej śmierci będzie brał. Alprazolam tylko doraźnie w sytuacji bardzo stresowej z naciskiem na bardzo! Powyzwej 1-2 mg nic nie ma więcej !
Jeszcze jest za wcześnie by było już za późno
  • 333 / 128 / 0
Mnie tam alpra usypia bezproblemowo. Wystarczy 0,5mg %-D i śpię jak dziecko. ale tylko alpra. Estazolam już na mnie nie działa w ogóle nasennie.
  • 108 / 20 / 0
Zjadlem 14mg od wtorku przy przerabianiu Nepa, jako podkład i próbując sie uśpić, nie udało się(,2mg) 2 noce nieprzespane. Czułem sie jakbym miał alzheimera wciągając kolejne kreski czy paląc Ketona na tej alprze. Koniec tego ciągu wczoraj o 14.

Wziąłem o 14 dziś 1mg bo lęki i zasnąłem. Teraz wyszedłem do biedronki bo się czułem dobrze, wszystko git niby wychodzę a tam spotkałem kogoś i zaczął rozmowę takich lękow nigdy nie miałem myślałem uciec tłumacząc się tym że się spieszę"

Nie róbcie tego w domu.
Przedstawienie musi trwać.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?

Newsy
Kraków: 9,5 kg heroiny ukryte w podwójnych ściankach

9,5 kilograma heroiny ukrytej w podwójnych ściankach walizki odkryli funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej podczas kontroli 45-letniego obywatela Tanzanii, który przyleciał na lotnisko Kraków Airport.

Straż Graniczna przechwyciła na dnie Zatoki Gdańskiej ponad 100 kg kokainy. Jej wartość to 60 mln

Ponad 100 kilogramów kokainy ukrytej w foliowych workach na dnie Zatoki Gdańskiej przechwyciła straż graniczna. Zarzuty w sprawie usłyszało siedem osób - podała prokuratura. Kokaina mogła osiągnąć czarnorynkową wartość nawet 60 mln zł.

Zakończył się proces apelacyjny kierowcy oskarżonego o duży przemyt haszyszu

Przed Sądem Apelacyjnym w Białymstoku zakończył się w czwartek (20.02) proces odwoławczy łotewskiego kierowcy, nieprawomocnie skazanego na cztery lata więzienia za przemyt w ciężarówce blisko 68,5 kg haszyszu o szacunkowej wartości ponad 3 mln zł. Wyrok pierwszej instancji zaskarżyły obie strony.