Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 168 / 58 / 2
@pomasujplecki Ja podczas przyjmowania kwety miałem zaburzenia lekowe nie do zniesienia, że tak powiem - zaburzenia lekowe jak 120 a nawet i 150, ale po kwecie to wszystko jeszcze sie nasilało i dochodziła do tego ta derealizacja, której nie dało sie w żaden sposób pozbyć, bałem sie przez nią z domu wyjść coby mnie jakiś samochód nie potrącił przez moje odklejenie od świata XD

a co do alpry na sen myśle, że jest to totalny overkill - tak jakby ci komar wleciał do mieszkania a ty zamiast go zabić kapciem albo chlastem to palisz cały dom. I alpra nie jest dobrym wyborem z benzo na spanie. przedstawia ona znikome właściwości sedatywne. Lepszym wyborem byłby klon, midazolam, wspomniany przez Merxa estazolam lub nawet bromazepam.
11:39 Ricsson [257]: w ogole
11:39 Ricsson [257]: uwierzylem w boga, w cuda
11:39 Ricsson [257]: mialem 6 piw
11:39 Ricsson [257]: wypilem 6 piw
11:39 Ricsson [257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson [257]: mam 3 piwa
  • 3210 / 544 / 0
Oczywiści żadne benzo nie jest właściwe na sen bo zaburza fazę snu chociażby.

A co do ketrela dam znać za jakiś czas jak zmienię na mirtagen. On trochę pobudza noradrenalinę więc nie wiem jak z lękami będzie. Musiałbym wiedzieć dokładnie w czym mianseryna go przewyższa
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 962 / 272 / 2
28 lutego 2025pomasujplecki pisze:
28 lutego 2025Merx pisze:
alpra na sen to ma jedynie sens tyle co hydroksyzyna na lęki kuźwa XD
Mordko co Ty, po benzo zasypia się jak niemowlę, jest pretekst do brania 2x dziennie.
Co prawda przy tolerce efekt spadnie ale jak masz czystą głowę i jebniesz benzo to zaśniesz w kojcu matczynym ;)
To wytłumacz dlaczego estazolam bez tolerancji 2mg mnie nie poskładał za pierwszym razem? ofc nie będziemy się kłócić i odpowiedź jest oczywista, każdy jest inny i inaczej reaguje na leki, trzeba mieć to na uwadze i przykładowo podając komuś jakiś lek czego się nie powinno robić ze względu na odpowiedzialność prawną, to należy pamiętać o próbie uczuleniowej za każdym j3banym razem.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 761 / 105 / 0
Czemu SSri lub SnrI są tak masowo wałowe przez lekarzy psychiatrów? Przecież to też ma w chuj skutków ubocznych i działają tylko wtedy kiedy je się bierze ? Mają złe efekty wprowadzenia, a po odstawieniu też kilka tygodni efektów ubocznych. Niby się człowiek nie uzależnia, ale jak nic nie zmieni w swoim życiu to do ustanej śmierci będzie brał. Alprazolam tylko doraźnie w sytuacji bardzo stresowej z naciskiem na bardzo! Powyzwej 1-2 mg nic nie ma więcej !
Uwaga! Użytkownik Palkrolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 361 / 138 / 0
Mnie tam alpra usypia bezproblemowo. Wystarczy 0,5mg %-D i śpię jak dziecko. ale tylko alpra. Estazolam już na mnie nie działa w ogóle nasennie.
  • 151 / 23 / 0
Zjadlem 14mg od wtorku przy przerabianiu Nepa, jako podkład i próbując sie uśpić, nie udało się(,2mg) 2 noce nieprzespane. Czułem sie jakbym miał alzheimera wciągając kolejne kreski czy paląc Ketona na tej alprze. Koniec tego ciągu wczoraj o 14.

Wziąłem o 14 dziś 1mg bo lęki i zasnąłem. Teraz wyszedłem do biedronki bo się czułem dobrze, wszystko git niby wychodzę a tam spotkałem kogoś i zaczął rozmowę takich lękow nigdy nie miałem myślałem uciec tłumacząc się tym że się spieszę"

Nie róbcie tego w domu.
Przedstawienie musi trwać.
  • 575 / 35 / 0
cze.
chcialem zapytac czy tylko ja jestem taka anomalia czy o kij chodzi.
wiekszosc chwali sobie alpra czy tam ogolnie benzo z kodeina - co prawda po 5latach codzienego brania kody 2x dziennie codziennie do 600mg x2 - tak minimalna krajowa w miesiacu mi na to idzie ale do rzeczy - ostatnio zszedlem do takich dawek pregi i przewanie bralem przed koda 100-300mg i bylo upierdalajaco, ostatnio nie mam nawet 50% tego dzialania w sumie odkad mniej wievcej mialem stycznosc z mini ciagiem na alprze ok.1.5miesiaca temu.
Teraz mimo wziecia alprazolamu wczoraj i dzis totalnie jak przy porannym tak i wiecvzornym zarzuceniu kody i to nawet wiecej niz normalnie tam o 4tab thioco totalnie zero dzialania prawie kodeiny moze 10% normalnego ujebania nawet desperacko dorzucilem wiecej pregaby +/-400mg prawie rano przed wieczorem po kodeinie i dalej chujnia moze lacznie `15% normalnego dzialania.
Czy tylko ja tak mam i jestem jakis inaczej pokręcony czy ocb? w skrocie alpra mi upierdala prawktycznie cala faze dopijam to wszystko jeszcze energetykami (nawet sobie osobny kosz na energole kupilem bo tyle tego napierdalam dla "podbicia kody" - no ale nigdy tak nie bylo i z drugiej strony szkoda siana, ale dupościsk tez jest chujowy na pusto, a no wsm ostatnia dobe na czystko to chyba mialem z 10msc temu ale pewny nie jestem, mimo takiego ciagu zajebanie o blister wiecej powinno pomoc a tu NIC :C Kto jakas teorie ma? - Bardzo bym prosil bez wiekszego umoralniania - serio ciekaw jestem czy tylko mi ta alpra tak robi.
Oznaczcie plis.
Pzdr
  • 9 / / 0
Cześć, zamówiłem w internecie Xanax, ale to nie orginal, gość mówi że sami robią, da się to zrobić, czy mnie koleś w ciula zrobił i nie wiadomo co tam faktycznie siedzi w środku, boje się tego próbować. Są jakieś testery żeby sprawdzić czy to benzodiazepina ?
  • 1 / / 0
Siemka, jest ogólnie jakaś różnica pomiędzy Xanem, Afobamem, a Alpraxem tak doraźnie? Po Afobie czułem się jedynie senny, po xanach mega wyczilowany, a teraz dostałem pake Alpraxu (ofc wszystko w dawkach 1mg) i czuję się senny ale nie na tyle, żeby zasnąć ale też jednocześnie zmulony. Dlaczego, mimo iż jest w każdym leku ten sam lek anksjolityczny, to odczuwam na każdym inne działanie. Najlepiej chyba na mnie klony działały. 2-4mg klona do tego 3 piwka i pewność siebie jak nigdy i zero zamuły, ale na ten moment przez kolejne 3 tygodnie jestem zdany własnie na alpre (Alprax 1mg)
  • 703 / 159 / 0
Z tego co pamiętam było coś takiego że lek generyczny od oryginału może się różnić max do 3% działaniem.

Niemniej to tylko jakiś zarys w mojej głowie, mogę się mylić. Nie pamiętam jak te 3% wyliczano. Najprawdopodobniej nie odczuwasz alpry bo alpra taka jest. Jak nie masz giga lęków i nie jesteś przerażony wizją np podejścia do przeciętnej laski to alpry nie poczujesz. Za to klona oczywiście, bo klon to jebnięcie w łeb jakby obuchem.

@liebert9
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.