Ktoś miał podobnie?
Chyba opio nie jest dla mnie. Wątpię żeby to były objawy odstawienia benzo po max 2 tyg brania dawki alpry 2-3 mg i czasami klona 2-3mg
Mariusz nie idź tą drogą, jeszcze nie jest za późno, żeby zawrócić.
Zapytaj się swojego psychiatry, który przepisał Ci paro, co sądzi o takiej zabawie i objawach które obecnie odczuwasz xD
Króciutko. Tylko 3 dni pod rząd
Po kodzie to bardziej osłabiony, po dhc też otumaniony, osłabiony za to dzialanie owielo przyjemniejsze, po majce koszmar myślałem że mdleje, ból głowy, osłabienie. Oxy i tak wygrywają jeśli chodzi o dzialanie ale czy to przez to czy przez przerwanie brania benzo tak się czuje to sam niewiem. Może jakiś mikro ZS albo jestem nadwrażliwy po na opio.... nie wiem tyle co ja substancji przerobiłem w życiu i żyje to przy opio jak wchodzą lub schodzą czuje się bardzo dziwnie. Najczęściej ból głowy, czasami takie jak by piszczenie chwilowe w uszach. Może to przez nerwice lękową..
Ale pierwszy dzień jak wziąłem oxa to czułem się zrelaksowany, lekko pijany, zapaliłem bucha i było git, obejrzałem film, poszedłem spać
Uszereguj na początku co kiedy i jak spożywałeś na przestrzeni ostatniego miesiąca. Dawki, tolerancja i więcej info. Nie ma czegoś takiego jak mikro ZS. Jadłeś za mało prawdopodobnie Ale dopóki nie napiszesz w jednym poście trochę więcej info to się wstrzymuję co do oceny.
O ile 2-3mg alpry dziennie to bardzo dużo na świeżaka to jeszcze możliwe iż jest to wykonalne. 2-3mg klona dziennie?! XD Ja parę lat temu jadałem po 30mg i teraz to 2mg zjedzonych NA RAZ i śpię jak zabity, granica utraty kontroli po prostu. Albo o czymś nam nie mówisz albo kolorujesz
@halowpierdol
Sam wywnioskowałeś czy opierasz się na jakiś badaniach odnośnie tych objawów z odbicia? Dżizas to nie barbiturany xD
Ależ oczywiście, że dają! Sam jestem benzowrakiem i mierzyłem się z objawami z odbicia. Faktycznie może niejasno napisałem. Chodziło mi konkretnie o czas i dlatego ta dopiska z barbi. Żadne benzo apteczne (bo myślę, że klonazolam dałby radę) raczej nie da objawów z odbicia w tydzień. Nawet alpra czy midas. Bo tutaj kluczowe są dwie wartości: jak największa moc do downregulacji receptorów i jak najkrótszy czas działania by ponawiać dawkę. A to, że ktoś jest lękliwy to wzrasta szansa na uzależnienie się, ale objawy z odbicia powinny wystąpić po podobnym czasie.
Tak oczywiście ja sądzę.
A co do tematu. Zrobiłem sobie dzień dziecka, kupiłem oxydolor i opierdoliłem 100mg. Właśnie zaczyna grzać. Aż chyba lody opierdolę. :)
Zatem, gdyby /no właśnie/, gdyby nie problemy z wypróżnianiem się, gdzie autentycznie nie mogłam wrzucić drugiego biegu czasem nawet przez 2tygodnie nie rzuciłabym nałogu bo było mi dobrze i wiedziałam jak żonglować tolerką tak, żeby nie jęczeć, że ponad 400 dziennie już mnie nie kopie ale, że dochodziło do stanów gdzie rodziłam, dosłownie, rodziłam, tylko po to, żeby dać upust kilku kamykom brałabym dalej. Tak na marginesie, jestem z miasta gdzie opiatowców można policzyć na palcach. U Nas rządzi kryształ i ta dzisiejsza amfa w związku z czym nie ma info, nie ma ludzi mojego pokroju więc posiłkuję się Wami. Któregoś dnia obiło mi się o uszy, że istnieje coś takiego jak Oksykodon z Naloksonem gdzie ta druga substancja dosłownie i w przenośni ratuję dupsko i perystaltykę jelit i wielkie wow, problem rozwiązany. Ogółem co do Naloksonu, ta substancja kojarzy mi się z Naltreksonem a więc o co tu chodzi i czy faktycznie Nalokson usuwa ten okropny problemz zaparciami? ps; i co ważne ażeby ktoś nie złapał mnie za słowo ' byłam w nałogu'. Tak, byłam ale od około 2 miechów przerobiłam już nie całą pakę 40stek, teraz z kolei mam 20stki bo problem w hurtowniach ale z moją gadką, Panie z apteki ściągnełyby Oxy nawet z kosmosu. btw. teraz bynajmniej jak dla mnie coś czego nie wiedziałam. Zrobiłam sobie małą pogadankę z P. Doktor, która oświeciła mnie iż Ox ma w sobie cząstki fentanylu. Jak dla mnie luz ale urodzeni Ćpagowie powinni mieć taką świadomość, chociażby tak po prostu. Ja? na początku szok a potem odpowiedź; No właśnie Oxy, czemu tak krótko trzymasz, nawet po i.v.
Tak, jest oxy z naloksonem - jest tutaj nawet osobny temat dla tego preparatu - ale jego znowu nie poćpasz za bardzo (przez nalokson właśnie), więc zamienił stryjek…
Co do zaparć po opio też jest osobny temat z protipami co robić. Przynajmniej na samym opio, bo jak to jest po ostrym ciągu oxy-feta-kryx to nie wiem. Ale po dwóch latach, czy w sumie juz po pół roku perstaltyka powinna być dawno unormowana… Z resztą, to Twój pierwszy i jedyny ciąg? Chyba nie wspomniałaś ile znasz się z opio w ogóle, bo trochę ma znaczenie. 21 w nicku to wiek?
@ilasteez21
![[mem]](https://hyperreal.top/wtf/memy/2/25746cf8-0178-4e03-95ad-e326d435888c/FB_IMG_1692732716362.jpg?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=nxyCWzIV8fJz5t5dUSIx%2F20250321%2FNOTEU%2Fs3%2Faws4_request&X-Amz-Date=20250321T051102Z&X-Amz-Expires=3600&X-Amz-SignedHeaders=host&X-Amz-Signature=c85ce58060118ec8c357f302dc927c0944a32bd850cb1e1fce1aa22d470908d9)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/zrzut_ekranu_z_2024-09-23_11-41-33.png)
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/dopsdile.jpg)
Handlowali narkotykami wśród dzieci. Zapadł wyrok dla matki trójki dzieci
Sąd skazał osoby zamieszane w narkotykową aferę w Głogówku. Przestępstwo związane z udzielaniem małoletnim środków psychotropowych, amfetaminy w okolicach Głogówka, a także innych pobliskich miejscowościach, przy szkole, przy boiskach szkolnych. Najwyższe kary to ponad 4 lata więzienia.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/konopie-484f3a7ff873767704941bf05aff077f.jpg)
Składniki konopi indyjskich mogą pomagać w fibromialgi i bólu pooperacyjnym
Terpeny występujące w konopiach indyjskich mogą być skutecznym lekiem na fibromialgię oraz ból pooperacyjny, stwierdzili naukowcy z University of Arizona Health Sciences.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/20224007-v3-img-5844.jpg)
Fentanyl bez wyrzutów sumienia. Cła nie pomagają, a powód jest prosty
W USA narkotyki można dostać niemal na każdym kroku. Donald Trump wypowiedział wojnę pladze fentanylu zalewającej kraj. Jednak w tym przypadku to nie podaż, a popyt w samych Stanach Zjednoczonych jest problemem. Osób, które straciły życie z przedawkowania, jest coraz więcej. – My też mamy rodzinę; oczywiście czujemy się winni. Ale to nie mój problem – mówi BBC jeden z członków kartelu rozprowadzającego fentanyl.