poprawiono czytelność postu, składnię, gramatykę, interpunkcję, bo raziło aż w oczy przed akceptem /Mx
Widzę dwie możliwości:
1) Kolega ma preparat gdzie wystarczy pozbyć się otoczki i to ona akurat odpowiada za całość lub większą część tego mechanizmu
2) Kolega nie ma doświadczenia z mocniejszymi opio, lub ma niewielkie BĄDŹ ma niewielką tolerancję na takowe - łyka niepokruszoną tabletkę i ta go "robi" skutecznie, mimo że nie pozbył się mechanizmu CR/XR całkowicie.
Co wy tam Franz palicie łykacie? Oxydolor? Nie oamiętam składu na pamięć - musisz sprawdzić preparat pod tym kątem i tyle.
E tam, trochę przesadzasz. Nie raz przerabiałem 40tki i bez żadnego problemu. Nie wiem jakim cudem Ci wychodzi biały roztwór po zaciągnięciu przez filtr xDd Ja zawsze przez jeden ocb, potem drugi filtruje dla pewności i jest git. Z tym że już nie wale po kablu jebac ten nawyk.
Taka dawka jaką przyjąłeś nie ma prawa Cię w ogóle klepnąć.
No i wiem, że fajnie się niucha oxy, ale polecam jednak stosować podanie oralne, bo się lepiej wchłania.
Ktoś miał podobnie?
Chyba opio nie jest dla mnie. Wątpię żeby to były objawy odstawienia benzo po max 2 tyg brania dawki alpry 2-3 mg i czasami klona 2-3mg
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.