Zaproponuje zatem, jedną receptę x3.
Tymczasem, zakaszlałem przez okno, magnituda ujarania, oceniam na 4/10
cienizna w tym momencie, tolerancja zdemonizowana
Ja niestety wyboru nie miałem i musiałem się wstrzymać od komentowania (bo kawał drobi trzeba było podjechać).
Policja raczej nie interesuje się suszem aptecznym. Widać o co chodzi. To też są koszta i proces który policjanta pogrąża bo udaje że pracuje. Na pewno będzie po premii.
Oczywiście dilerski szusz to wiadomo że zainteresuje. Pozdrawiam i życzę zdrowego rozsądku
Za przesypywanie to te ludzkie ścierwa, (żerujące na chorych tfu oby ich dzieci zmarły na białaczkę a oni na HIV), naliczają dodatkowo. Na szczęście w mojej aptece nie przesypują bo w niektórych bierzesz aurorę pakowaną po 10g oryginalnie i bierzesz 10 g a i tak przesypią "bo przepisy" nie bo prowizja jebanego farmaceuty (i tak będzie biedakiem, kierownik apteki lol, pluję na tych roboli)
one by one we will take you
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.