Dział poświęcony dyskusji na temat testów służących wykazaniu, że osoba spożywała narkotyki, oraz służących zidentyfikowaniu substancji w materiale.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
  • tak jak w tytule
  • 1343 / 270 / 0
tak są
  • 72 / 5 / 0
Czy wie ktoś, czy testy na mefedron są w standardowych testach moczowych 12-18 panel ?

Jeśli tak to wychodzą jako dopalacze czy sam MEF?
  • 157 / 5 / 0
Mi właśnie wyszedł jako metaamfetamina.

Ale szczerze mówiąc to mam wątpliwości, bo choć piguła mówi że wyszła, to ja tam widziałem minimalną kreskę.

Zresztą, w ogole te testy na ślinę to o dupę potłuc. Miesiąc wcześniej też je miałem, dosłownie kilka godzin przed nimi wziąłem mefa, i nic nie wyszło, więc..
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych

Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.