Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
@Merx
@ladyinnaightmares
Po odstawieniu pregi te objawy przeszly bądz sie unormowaly? Czy po prostu drogą eliminacji typu „nic innego nie moglo pani tak spieprzyc serducha wiec to prega” lekarz postawil na prege wlasnie? Zaciekawilas mnie
Mniej więcej się cofnęły zmiany. Raz w roku muszę się pokazywać u kardiologa kontrolnie, no i wszelkie leki o potencjalnym działaniu kardiotoksycznym są u mnie spalone.
Żeby nie było że jakiś offtop:
Ja brałam 150mg 1-0-1 kilka lat + sporo wyskoków po kilka g (4-5g++) i bardzo często antyskrętowo - i ostatnie ekg wyszło czyste. Z siuraniem też problemów brak. Dex też po odstawce bodaj pisał, że wyniki w normie - a on brał jeszcze dłużej.
Odstawka 600/D cold turkey to była masakra.
Więc po co? Żeby się tylko wjebać?
dzisiajErenKruger pisze: @ladyinnaightmares a długo ją wtedy bralaś? Więcej niż rok?
Żeby nie było że jakiś offtop:
Ja brałam 150mg 1-0-1 kilka lat + sporo wyskoków po kilka g (4-5g++) i bardzo często antyskrętowo - i ostatnie ekg wyszło czyste. Z siuraniem też problemów brak. Dex też po odstawce bodaj pisał, że wyniki w normie - a on brał jeszcze dłużej.
@DobryWujas ja osobiście - poza rekreacyjnymi wrzutkami - muszę brać ją jako anagletyk na dyskopatię. NLPZ ryją mi bebechy, tramadol na to gunwo nie działa - a prega pif paf i względnie po bólu. Gorzej, że po wyskokach rekreacyjnych to i anaglezyjna tolerancja poszła w górę :( Ale coś za coś.
My chyba serio mamy inne pojęcie bólu, tj. napierdalania.
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
Kilkanaście tysięcy butelek wina i 270 kilogramów marihuany
Trzy osoby podejrzane o przemyt ponad 270 kilogramów narkotyków ujęli wielkopolscy policjanci - podała we wtorek KWP w Poznaniu. Szacunkowa wartość przejętych narkotyków to 12 mln zł.
TikTok: Dlaczego alkohol jest akceptowalny, a marihuana zakazana?
TikTok to jedna z najpopularniejszych platform społecznościowych na świecie, która przyciąga miliony użytkowników każdego dnia. Jednak jej polityka dotycząca treści związanych z marihuaną i alkoholem wywołuje liczne kontrowersje. Platforma całkowicie zakazuje promowania konopi, jednocześnie pozwalając na reklamowanie alkoholu pod określonymi warunkami. To podwójne standardy, które nie tylko irytują branżę konopną, ale także wpływają na postrzeganie tych substancji przez społeczeństwo.
Policjanci odkryli plantację marihuany w domu 77-latki pod Lubaniem. Zbierała na remont
Plantację konopi indyjskich znaleźli policjanci w domku 77-letniej kobiety, w wiosce koło Lubania. Kobieta tłumaczyła na przesłuchaniu, że produkowała marihuanę, bo potrzebowała pieniędzy na remont domu.