4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1891 / 425 / 4
albo nie miałeś mefa
albo zajebałeś tego mefa tyle, że beton w nosie zrobił swoje ( w końcu jak nie patrzeć to chemia )
albo miałeś niedoczyszczonego mefa, który bez odpowiednich zabiegów też ładnie potrafi dopiepszyć nos podobnie jak chlory
DXM
  • 9346 / 1815 / 2
Albo poprostu sali już tak długo, że śluzówka nie nadąża z regeneracją.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 24 / / 0
Śluzówka mi chyba wypadła wraz z kichnięciem (ostrzegam, fotka nie jest zbyt apetyczna) xd. Takie cuda jakie mi leciały dziś z nosa i ilość krwi to było coś, czego nigdy nie doświadczyłem po chlorach. Dawki jakie leciały niewiele różniły się od dawek np. 3cmc. Zazwyczaj walę kreski po 200-250mg.

mef kupiony od naszego forumowego vendora. Zbierał raczej pozytywne opinie.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 7 / / 0
Rozmazany wzrok po mef, rozmazuje mi się obraz do tego stopnia że jak chce coś przeczytać w telefonie muszę mrużyć oczy żeby widzieć, o czym to może świadczyć??
  • 5092 / 876 / 0
26 stycznia 2025MatthewRosenbaum pisze:
Śluzówka mi chyba wypadła wraz z kichnięciem (ostrzegam, fotka nie jest zbyt apetyczna) xd. Takie cuda jakie mi leciały dziś z nosa i ilość krwi to było coś, czego nigdy nie doświadczyłem po chlorach. Dawki jakie leciały niewiele różniły się od dawek np. 3cmc. Zazwyczaj walę kreski po 200-250mg.

A jakas przerwa byla od walenia po nosie ?
Bo moze dokonalo sie to , co bylo nieuniknione .

Moze to glut we krwi
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 24 / / 0
Przerwa była niewielka, nieco ponad 2 tygodnie.
  • 51 / 1 / 0
Kończąc jeszcze temat sterydów, ja tam wierzę w siebie i za jakiś czas jak nie kipnę to zdam relację jak ma się progres z ciężarami na mefedronie, trenbolonie i benzo :P
  • 79 / 9 / 0
26 stycznia 2025MatthewRosenbaum pisze:

Spokojnie, to nie śluzówka. Mi tez takie cuda lecą z nosa jak za dużo wpierdole. Nawet wieksze🙈ale moj nos to weteran juz i aktualnie dostaje becki 7 miesiac w ciągu na mefie. Ale juz zmeczony jestem,wale bo wale. Kreska= szlug i po zabawie😂
  • 3234 / 549 / 0
Powiem wam że mam małą zagwozdkę.
W przyszłości będę polował na legit 4mmc albo po prostu MDMA. Nie brałem prawie 10 lat.

W tym roku zrobiłem sobie mały seansik dwa razy. Da różne źródła. Pewnie cmc. Jak już to oby a nie jakiś syf.

Co mnie zaskoczyło. Euforia serotoninowa nie osiągnęła tego mistycznego poziomu miłości co zdawało egzamin nawet na 3cmc. Nie wiem czy jasno to opisałem ale wytrwalcy złapią że to spedalone myślenie ma charakter niemalże egzystencjalny.

Obecnie tego nie poczułem, nie wina dawkowania, kiepskie sorty na ulicy po delegalu?

Na swoją winę zaznaczę że na noc jem mirtazapine. Niby do doby by zeszło. Jest to lek czteropierscieniowy ale jest bardzo zbliżony to TPLD.
Z chemii wiem że ona będzie ograniczac serotoninę i takie mam wyjaśnienie ale byc może trzeba szukać problemu gdzie indziej.
@surveilled o ile nie mam efektu Mandeli w pamięci to przytaczales podobny wątek. TLPD to to nie jest bo ma cztery pierścienie, po za tym działa podobnie. Zakładam że możesz nie wiedzieć ale zażywając na noc po 24h dalej siedzi we lbie ta "blokada"?

Wogole zjazd mam taki że szkoda benzo marnować.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 24 / / 0
@RobertoSS o chuj, nie wyobrażam sobie tak długiego ciągu na żadnym ketonie (no może prócz metkata). Do jakich dawek dziennie dochodzisz? Ja jestem 3 albo 4 dzień w ciągu na mefie i czuję, że organizm dostaje już nieco po dupie. Po kilku miesiącach ciągu bym chyba wąchał kwiatki od spodu.
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.