zapewne też ma jakiś wpływ na CYP2D6.
Wciąż w moim odczuciu, nie aż tak mocno jak paroksetyna.
Fatalnie wygląda u mnie obecnie koncentracja. Kawałka tekstu ze zrozumieniem nie mogę przeczytać. Dodatkowo totalne adhd - nie jestem np. nic dłużej obejrzeć w telewizji - potrafię leżeć i 2-3 godziny przerzucać kanały. Nic mnie nie jest w stanie zainteresować.
No i oczywiście ta znieczulica. Na seks ochota niewielka (chociaż z erekcją wielkich problemów nie mam). Uczucia pozytywne na poziomie zero, plus, że uczucia negatywne też niezbyt silne.
Nie wiem co dalej robić. Dostałem jeszcze od lekarza metylo ale muszę wcześniej u kardiologa zrobić badania. Cały czas biję się z myślami, czy jeszcze to gówno brać czy sobie darować. Przy czym jeżeli zrezygnuję to obiecałem sobie że to będzie moje ostatnie ssri. Biorę to już 25 lat, wziąłem absolutnie wszystko i to po kilka razy. Mam wrażenie, że te leki mnie zniszczyły... (chociaż nie neguję, że wielu osobom bardzo pomogły). Czasami myślę, że za sto lat te leki będą traktowane jak dzisiaj lobotomia.
PS Biorąc setrę bardzo tęsknię za noradrenaliną. Niby wzmaga lęki ale jednak pozwala pożyć niekoniecznie jak warzywo.
Zebrałeś w tym zdaniu kwintesencję działania SSRI. Tak to jest z tym ścierwem.
@zygzyrygzy
https://www.youtube.com/watch?v=jl9_mWvCmi
Bardziej niż obniżony humor czy cokolwiek męczyły mnie brain zapsy. Po kilku dniach męczarni z tym objawem wrzuciłem jedną małą dawkę, poniżej 20mg. Wtedy się znacznie poprawiło i już więcej nie brałem.
Niestety w ten sposób rozwiązały się wyłącznie te ostre efekty. Przez parę jeszcze miesięcy cierpiałem na straszne wypranie z emocji, całkowita apatia. Ssri to ścierwo. W każdym razie, udało mi się zrobić "odblok" za pomocą psychodelików. Wtedy byłem uzdrowiony ze skutków tego gówna.
https://www.youtube.com/watch?v=jl9_mWvCmi
A Ty mi nie rzucałaś ostatnio, że w przeciwieństwie do mnie nie musisz brać "środków poprawiających nastrój" i nigdy Ci nie dorównam? Ty masz dziewczyna jakieś rozdwojenie jaźni czy w czym leży problem?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk
WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.