Na szczęście to doświadczenie, a potem 3 miesięczna anhedonia mnie zbudowały.
@ripppmisichan
Po takiej rutynie te tabletki to już bardziej placebo częściowo może zmniejszać lęk uogólniony
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Wybacz nie mam czasu, aby wszystkie informacje zamieścić w jednym poście, polecaam chatGPT lub memantyna-watek-ogolny-t27207.html?hilit=memantyna
i nie z godzę się z Twoją tezą, szczególnie jak przeczytasz moje posty w w/w temacie.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Następnym razem poproszę doktorkę o lorazepam, podobno dobrze działa.
Klon działa głównie w tle więc jego zażywanie nie przynosi oczekiwanych efektów.
Pamiętaj również że benzodiazepiny są jednym z najsilniej uzależniających substancji, więc zeby zachowac umiar, wrzuc se ta tabletke tylko dwa razy w tyg. Bo potem dojdzid trzeci i bedzisz codziennie chillowal. To nie bedzie oznaczac jeszcze dramatu ale sciezki w mogu zapisaly ten mechanizm a wtedy w najlepszym przypadku lekarz przestanie Ci wypisywac
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?
Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.