Z kosmicznych dawek już jestem na 2x150 mg czasem wspomagam się np 0.25/1/2mg klona. Lekko pogorszony nastrój , za tydzień max dwa zejdę do 150 potem 0 i koniec ale było fajnie (poza spuchniętą nogą, na szczęście szybko przeszło nie wróciło)
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Teraz nie mam nawet problemów z termoregulacją (wcześniej co noc cała pościel mokra plama podobnie bokserki i tshirt - do suchej nitki zimnym potem). Lekka depresja, pogorszony nastrój. Dobrze ze mam zioło bez tego bym zwariował
Strasznie uzalezniająca jest czy to fizycznie czy psychicznie.
Kiedyś wzialem ze dwa lub trzy razy pregabaline, i to bardzo male dawki okolo 50mg i po mniej wiecej dwoch godzinach bolała mnie potylica i czulem cieplo w glowie wiec podejrzewam nadcisnienie. Jeszcze na drugi dzien jak cos dzwignalem to pojawialo sie to samo.
I sie zastanawiam czy moze przy wiekszej dawce powiedzmy 150mg moze cisnienie by nie wzrosło?
Albo do pregi dodac cos ma zbicie cisnienia?
Pytam bo nie wiem czy zaproponowac to lekarzowi. Dodam że mam GAD
Paweł
Paweł
Medyczna marihuana działa – polemika z tekstem OKO.press. Odpowiedź autora: dowody są słabe
"Nalokson ratuje życie uzależnionych od opioidów. Zwiększmy dostępność jak najszybciej" [WYWIAD]
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Biden ustanowił rekord ułaskawień. Skrócił wyroki 2,5 tys. osobom skazanym za narkotyki
Prezydent USA Joe Biden ogłosił w piątek skrócenie wyroków niemal 2,5 tys. osobom skazanym za przestępstwa narkotykowe, którzy odbywają "nieproporcjonalnie długie kary". Prezydent pobił w ten sposób rekord pod względem wydanych aktów łaski.
Koniec procesu farmaceuty z Okulickiego. "Zapamiętam tę nauczkę"
Kary pięciu lat pozbawienia wolności chce prokurator dla 45-letniego Wojciecha K., u którego w mieszkaniu przy ul. Okulickiego 22 lutego 2023 r. znaleziono zapalniki i chemikalia. Policja ewakuowała wówczas mieszkańców bloku. W piątek (10 stycznia) zamknięto przewód sądowy w tej sprawie, mowy końcowe wygłosili prokurator i obrońca.
Handlował narkotykami na bazarze. Diler działał pod przykrywką stoiska z akcesoriami do telefonów
Policjanci z Wydziału Operacyjno-Rozpoznawczego Komendy Rejonowej Policji Warszawa VI zorganizowali akcję, podczas której zabezpieczyli znaczną ilość środków odurzających. Przejęli heroinę, mefedron, kokainę, tabletki clonazepamu oraz egzysty. Łącznie mundurowi zabezpieczyli blisko 119,84 gramów zabronionych prawem środków odurzających. Policjanci zatrzymali również 60-latka, do którego należały narkotyki.