Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 2443 / 497 / 0
Nie załamuj mnie @Mariusz88, było o tym pisane na tej i poprzedniej stronie!
23 grudnia 2024SerioSergio pisze:
Twoim podstawowym błędem poznawczym jest myśl, że nie należysz do tych ludzi których masz za gówno do utylizacji.
https://youtu.be/HU5p8b3ozVM
  • 4 / / 0
17 stycznia 2025Adonx pisze:
I jak Ci się wtedy udało odstawić 5mg?
Te 5mg to były dawki w końcówce moje brania.Wpadlem wtedy w silny ciąg alko+mefa i alpre zacząłem brać już tylko doraźnie.Przez około 2 miechy ciągu doprowadziłem się do ciężkiego stanu.Na detox szpitalny już nie chciałem po raz kolejny jechać ,więc postanowiłem że przecierpie to w domowych warunkach.najpierw odstawiłem med,potem alko a następnie stopniowo schodziłem z alpry wspomagając się do tego pregabalina.mialem silną determinację do trzeźwienia.od tamtej pory nie ruszyłem alko i stymulantów.moje życie naprawdę się zmieniło naa lepsze😉co przez kilka lat moich ciągów nie było do pomyślenia.a i jeszcze nie dawno poznałem LSD 😀
  • 1146 / 191 / 0
Dziwnie na mnie teraz działa alpra, niedawno 2 mg niewiele dały, potem 1 mg pomógł ale byłem kurewsko śpiący, a dzisiaj tylko 0,5 mg zwalczyło lęk. Ale jestem wkurwiony na siebie bo miałem tydzień wolnego i obiecałem sobie alpry nie tykać. Niestety leki które biorę na razie nie działają tak jak trzeba, kiedy musiałem wyjść coś załatwić czułem że bez alpry nie dam rady, dzisiaj też musiałem wziąć chociaż siedzę w domu chociaż wczoraj było ok bez niej.
  • 4 / / 0
Mam pytanie do ludzi zażywajac alpre.Czy u was też występuje wzmożony apetyt? Ja mam tak ,że po zażyciu więcej jak 1mg lodówka mi się nie zamyka i do tego mój żołądek nigdy nie czuje się najedzony
  • 3040 / 524 / 0
No ja przy benzo przytyłem 20-30kg po roku, niezbyt zdrowe to były czaszy no ale gastro nie było końca. Waga wróciła po odstawieniu.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 74 / / 0
Co do recepty papierowej na alpre- jest dobrze napisana.
W kilku aptekach już prawie miałem ją w ręce, ale w ostatniej chwili wyświetlała im się info:
Recepty na psychotropy mogą być sprzedawane tylko na e-recepcie.
W reszcie aptek nawet nie nabijały, od razu mówiły że musi być e-recepta.
Co do naprawiania życia benzo- to co naprawisz, od razu zjebiesz jak odstawisz.
Tym bardziej alpre, która działa krótko.
Lepsze by były rolki, bo można lecieć miesiąc na tym będąc prawie cały czas rozluźnionym i w miarę trzeźwym, ale to też raczej rozwiązanie krótkoterminowe. Przerabiałem to wiele razy, i zawsze udało mi się nie wjebac, czyli nie mieć skręta po odstawieniu.
Ale problemów nie udało się naprawić.
Takie jest moje doświadczenie, może inni mają inne.
Barba crescit, caput nescit
ODPOWIEDZ
Artykuły
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?

Newsy
Czy Kanadyjczycy używają marihuany w miejscu pracy? Znamy wyniki badania!

Czy legalna marihuana w miejscu pracy to codzienność w Kanadzie? Nowe badania ujawniają zaskakujące dane na temat pracowników. Dowiedz się więcej!

Piła: Z marihuaną przyszedł do policjantów

Funkcjonariusze Wydziału Kryminalnego zatrzymali dwie osoby poszukiwane w jednym z mieszkań w centrum Piły. Podczas czynności do tego samego mieszkania przyszedł inny mężczyzna, który nie spodziewał się tam widoku policjantów. 29-latek posiadał przy sobie marihuanę i też został zatrzymany - informuje sierż. szt. Wojciech Zeszot z KPP w Pile.

Oferował w sieci muchomory czerwone. Odwiedzili go policjanci i inspektorzy sanepidu

Oferował w sieci suszone kapelusze muchomora czerwonego, a także nalewki i ekstrakty z innych roślin. Odwiedzili go policjanci i inspektorzy sanepidu. - Każda forma wykorzystania muchomora czerwonego w tej chwili jest już nielegalna - informuje dr Paweł Grzesiowski, Główny Inspektor Sanitarny.