23 grudnia 2024SerioSergio pisze: Twoim podstawowym błędem poznawczym jest myśl, że nie należysz do tych ludzi których masz za gówno do utylizacji.
17 stycznia 2025Adonx pisze: I jak Ci się wtedy udało odstawić 5mg?
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
W kilku aptekach już prawie miałem ją w ręce, ale w ostatniej chwili wyświetlała im się info:
Recepty na psychotropy mogą być sprzedawane tylko na e-recepcie.
W reszcie aptek nawet nie nabijały, od razu mówiły że musi być e-recepta.
Co do naprawiania życia benzo- to co naprawisz, od razu zjebiesz jak odstawisz.
Tym bardziej alpre, która działa krótko.
Lepsze by były rolki, bo można lecieć miesiąc na tym będąc prawie cały czas rozluźnionym i w miarę trzeźwym, ale to też raczej rozwiązanie krótkoterminowe. Przerabiałem to wiele razy, i zawsze udało mi się nie wjebac, czyli nie mieć skręta po odstawieniu.
Ale problemów nie udało się naprawić.
Takie jest moje doświadczenie, może inni mają inne.
Medyczna marihuana działa – polemika z tekstem OKO.press. Odpowiedź autora: dowody są słabe
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
Nowe Światło na Marihuanę: Badania potwierdzają jej rolę w walce z uzależnieniami.
Czy Kanadyjczycy używają marihuany w miejscu pracy? Znamy wyniki badania!
Czy legalna marihuana w miejscu pracy to codzienność w Kanadzie? Nowe badania ujawniają zaskakujące dane na temat pracowników. Dowiedz się więcej!
Piła: Z marihuaną przyszedł do policjantów
Funkcjonariusze Wydziału Kryminalnego zatrzymali dwie osoby poszukiwane w jednym z mieszkań w centrum Piły. Podczas czynności do tego samego mieszkania przyszedł inny mężczyzna, który nie spodziewał się tam widoku policjantów. 29-latek posiadał przy sobie marihuanę i też został zatrzymany - informuje sierż. szt. Wojciech Zeszot z KPP w Pile.
Oferował w sieci muchomory czerwone. Odwiedzili go policjanci i inspektorzy sanepidu
Oferował w sieci suszone kapelusze muchomora czerwonego, a także nalewki i ekstrakty z innych roślin. Odwiedzili go policjanci i inspektorzy sanepidu. - Każda forma wykorzystania muchomora czerwonego w tej chwili jest już nielegalna - informuje dr Paweł Grzesiowski, Główny Inspektor Sanitarny.