12 grudnia 2024Hashishoweeed pisze: Witajcie. Od 5 tygodni jestem na cyklu test cypio 250 e5d + 2 dni temu wleciał pierwszy strzał trena 200/ e5d.
Wcześniej miałem podwyższony estro do 145 i prolaktyna 83, skorzystałem z pomocy urologa którą przepisał ari 1tab co 2dni. Na start przyjąłem 1tab e2d a później 1/4 tabsy co 2 dni.
Na ten moment prolaktyna w normie 13 ale kurwa estro wyjebało w kosmos do 443. Doradziłby mi ktoś obeznany w temacie co robić? Czuję się jak gowno, właśnie wziąłem l4 w pracy bo tragedia jeszcze do tego samopoczucia dochodzą myśli żeby coś wypić czy zajebać a trzymam się trzeźwości i siłka teraz jest dla mnie priorytetem.
I mnie sprawa wygląda tak że mam duże bf, z 25% stąd pomysł z trenem żeby zrobić rekompozycje i zbić do 15% dodając cardio fbw co 2 dzień i cardio w dzień bez siłowni. Czy możliwe że te wyjebane estro jest spowodowane również dużym bf? To jest mój pierwszy cykl i tak wiem doskonale że tren to najmocniejsze saa i nie należy na pierwszy cykl go wbijać i nie chce pouczań, sam decyduje o swoim losie
Umówić się do endrykologa? Na ten moment mam pomoc od urologa.
Jak dawkować ari żeby szybko zbić to estro? Teraz po wynikach wziąłem 1,5taba, jutro mam zamiar 1 po jutrze 0,5 i później 0,5 co 2 dni, czy to dobry pomysł?
Cypionat od kiedy lecisz ?
Ja bym poszedł odwrotnie. Zszedł z cyklu, przyciął się i wrócił, ale dużo zależy od tego ile już bijesz towar.
Do tego do trenu to samych suplementów bym wziął za sporą kasę, bo będzie dramat.
Ogólnie to tak tren jak i testo biłbym częściej. Nawet co 3 dni w mniejszych dawkach, ale to już trzeba umiejętnie przejść. Aczkolwiek najpierw estrogen ogarnij.
Btw. Długie estry jak się ma wysoki poziom bf to też błąd. Długie estry sprzyjają nabieraniu wody i tłuszczu. Oczywiście da się na tym zrzucać wagę ale to już trzeba być w miarę dociętym.
A koleżka radzi Ci zwiększyć dawkę testo, żeby zrównoważyć tren, choć wg mnie będzie lipa.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
12 grudnia 2024Hashishoweeed pisze: Witajcie. Od 5 tygodni jestem na cyklu test cypio 250 e5d + 2 dni temu wleciał pierwszy strzał trena 200/ e5d.
Wcześniej miałem podwyższony estro do 145 i prolaktyna 83, skorzystałem z pomocy urologa którą przepisał ari 1tab co 2dni. Na start przyjąłem 1tab e2d a później 1/4 tabsy co 2 dni.
Na ten moment prolaktyna w normie 13 ale kurwa estro wyjebało w kosmos do 443. Doradziłby mi ktoś obeznany w temacie co robić? Czuję się jak gowno, właśnie wziąłem l4 w pracy bo tragedia jeszcze do tego samopoczucia dochodzą myśli żeby coś wypić czy zajebać a trzymam się trzeźwości i siłka teraz jest dla mnie priorytetem.
I mnie sprawa wygląda tak że mam duże bf, z 25% stąd pomysł z trenem żeby zrobić rekompozycje i zbić do 15% dodając cardio fbw co 2 dzień i cardio w dzień bez siłowni. Czy możliwe że te wyjebane estro jest spowodowane również dużym bf? To jest mój pierwszy cykl i tak wiem doskonale że tren to najmocniejsze saa i nie należy na pierwszy cykl go wbijać i nie chce pouczań, sam decyduje o swoim losie
Umówić się do endrykologa? Na ten moment mam pomoc od urologa.
Jak dawkować ari żeby szybko zbić to estro? Teraz po wynikach wziąłem 1,5taba, jutro mam zamiar 1 po jutrze 0,5 i później 0,5 co 2 dni, czy to dobry pomysł?
Trenbolon zaburza pomiar estro w laboratorium, więc możesz mieć z grubsza normalny poziom a na badaniu 10x ponad norme
Odstawiłem tren, dostinex i ari. Zwiększyłem teścia do 250 e4d.
Po 2 tygodniach jednak pokusiło i dodałem ten tren 100mg e3d enana i muszę przyznać że efektywność, wzrost siły i wytrzymałości to jest coś pięknego.
Nie mniej jednak jaki na solo teściu tak i teraz mam pojebane dni że jednego dnia mam zajebiste libido, samopoczucie, trening pompa, motywacja, wręcz euforia... A drugiego dnia libido skrojone o 70% dnia poprzedniego, samopoczucie do dupy, na trening musie się zmusić a na nim słaba pompa. Dziś właśnie mam przeciwieństwo z dnia poprzedniego. Co może być powodem tego? Na dodatek ciśnienie 111 na 60, niskie a chyba powinno być wysokie...
Zanim pójdę na badania to jednak chętnie przeczytam wypowiedzi na ten temat bo czy mam estro wywalone 140, prolke 70, czy to zbije czy nie to takie różne dni mi się zdarzają.
Dodam że biorę pręgę 600mg co dzień z wyskokami do 900, czasami nawet pociągnie się do 1200. Ketrel jak nie mogę spać 75-100mg na noc, teraz zamieniam to na krótki okres w zolpi 10mg w razie bezsenności którą mam od x lat. Micha zajebiscie dopięta, jednak węgle trochę okrojone z myślą o rekompozycji.
B- 250 w 200-300 T- 80-100 w tym kompleks witamin, minerałów. (Multiwitamina, d3, potas, b Complex, omega3) z supli jedynie białko.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
"Nalokson ratuje życie uzależnionych od opioidów. Zwiększmy dostępność jak najszybciej" [WYWIAD]
Konsekwencje płynące z rozporządzenia MZ ograniczającego pacjentom dostęp do medycznej marihuany
Wydział do Walki z Przestępczością Narkotykową - nowy wydział w strukturach KWP w Lublinie
Dziś w strukturze KWP w Lublinie rozpoczyna działalność Wydział do Walki z Przestępczością Narkotykową. Powstanie tej komórki, wyodrębnionej z Wydziału Kryminalnego, jest odpowiedzią na zagrożenie ze strony przestępczości narkotykowej. Tylko w ubiegłym roku na terenie województwa lubelskiego zabezpieczyliśmy ponad 800 kg narkotyków, zlikwidowaliśmy blisko 50 plantacji konopi innych niż włókniste, zatrzymaliśmy na gorącym uczynku blisko 950 osób podejrzanych o tego rodzaju przestępstwa.
Bolesław Piecha: alkohol powinien być sprzedawany tylko od 10 do 22. Akcyza "może być wyższa"
W opinii byłego ministra zdrowia Bolesława Piechy, akcyza na alkohol "może być wyższa". Twierdzi, że dla dobra społeczeństwa napoje wyskokowe powinny być sprzedawane jedynie przez 12 godzin w ciągu doby. - Nikt rozsądny nie kupuje z jakieś bardzo ważnej okazji alkoholu po godzinie 23.00 - mówił w "Protokole Rozbieżności w TVP3 Katowice poseł PiS.
Francja: W ciągu roku podwoiło się spożycie kokainy
W ciągu roku spożycie kokainy we Francji prawie się podwoiło - poinformował w środę portal France 24. W 2023 r. po kokainę jednorazowo sięgnęło tam co najmniej 1,1 mln osób, podczas gdy zgodnie z danymi Centrum Monitorowania Narkotyków i Narkomanii (OFDT) rok wcześniej grupa ta liczyła 600 tys. osób.