Wszystko, co dotyczy hodowli/uprawy grzybów psylocybinowych.
Jakie grzyby są Twoim zdaniem najlepsze?
Krajowe łysiczki
965
62%
Krajowe muchomory
103
7%
Importowane (wszystkie wrzucam do jednego wora)
490
31%

Liczba głosów: 1558

ODPOWIEDZ
  • 106 / 21 / 0
Hej, co to za bąble urosły na kilku kapeluszach? Raczej wszystko robione według instrukcji. Piny pojawiły się jakoś 4 dni temu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 62 / 9 / 0
To Ivory z SuperZioła, zostaw go w spokoju.
[ external image ]

A tak poważnie to nic takiego. Trzony rosną na kapeluszach. Jesli pojawia sie to masowo oznacza że szukają światła. Sporadycznie to nic złego. Finalnie jest pełnoprawnym produktem. Wszystko gra.
Będąc sobą wygrywasz na starcie z braku konkurencji.
  • 1 / / 0
IMG_20250411_082040.jpg
Dzień dobry, nie wiem czy dobrze plik wstawiłam, chodzi o to, że ostatnio kupiłam growkit APE i grzybki , które z niego wyrosły w ogóle nie przypominają tych poprzednich, tamte były duże , nawet do 10 cm, śnieżnobiałe, a te są małżeńskie, mają ok centymetra, półtora, są takie kremowo szare. Czy ktoś miał podobną sytuację? Kupione wszystkie z tego samego źródła. Czy to jakieś inne geny, odmiana...Jeszcze ich nie jadłam więc nie wiem jak z mocą, ale rzut wychodzi bardzo marny.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Są wyniki sekcji zwłok 16-latka, który połknął woreczki z mefedronem

Prokuratura Rejonowa w Ostrołęce poinformowała, że są wyniki sekcji zwłok 16-latka, który zmarł w piątek po połknięciu woreczków z mefedronem. Jak informowaliśmy, nastolatek dzień wcześniej wrócił z przepustki do Okręgowego Ośrodka Wychowawczego w Laskowcu. Chłopak miał próbować narkotyki przemycić w żołądku.

Doniósł na „kolegę”, bo wyczuł w szatni marihuanę

Niecodzienne zgłoszenie wpłynęło do policji 2 kwietnia 2025 roku. O godzinie 15:35 funkcjonariusze konstantynowskiej „patrolówki” zostali wezwani do jednej z firm działających na terenie miasta. Powód? Pracownik administracji wyczuł podejrzany zapach marihuany, wydobywający się z jednej z pracowniczych szafek.