19 maja 2024Jabra1298 pisze: Witam , Ciężko było mi wybrać który dział wybrać do napisania postu . Mam nadzieje ze jest to strzał w 10 .
Reasumując mam epizody związane z nerwicę lękową , uczucie strachu , splątanie pustka w głowie ... stosuję doraźnie pregabaline , hydrokzyzyne
W swojej młodej karierze stosowałem piracetam , noopept do nauki były super ... ale noopept chyba pogłębił mi nerwicę jeszcze wtedy nie stosowałem uspokajających środków .
Na stare lata muszę się uczyć i tutaj jest mega problem . Zacząłem stosować LIONSMANE czyli sopłowkę jezowatą i nerwica wróciła ze zdwojoną siłą .
. są jakieś suplementy które pobudzą mózg do nauki a zarazem nie zrujnują mi nerwów ?
Stosowałem także Modafinil ale tylko chwilę było ok .... także pogłębił napady lękowe.
chciałbym pogodzić naukę i moją nerwice... ale stosując np pregabaline nie wchodzi mi zbytnio ta nauka .
co zrobić by ruszyć w dobrym kierunku ?
Może spróbuj milorząb japoński.
Mnie on z tych ziół adaptogennych najlepiej pomógł.
Dawka 240mg rano.
Soplówka i różeniec prawie nic.
Też jest kwestia dawki, bo producenci supli często podają, żeby zażywać 1 Kaps (i nie przekraczać normy dziennie), a to jest za mało dla efektu końcowego.
26 maja 2024narcovoyage13 pisze: Hej, mam pytanie. Nie biorę żadnych substancji pomagających w nauce, jednakże od dziecka nauka i zapamiętywanie szły i nadal idą mi bardzo dobrze. Ogólnie lubię się uczyć nowych rzeczy czy to nowa gra planszowa, dziedzina nauki czy język. Czy, zważając na to że nie mam problemów ze zdobywaniem wiedzy, substancje opisywane w tym wątku byłyby w stanie jeszcze podkręcić moje zdolności?
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Nowe Światło na Marihuanę: Badania potwierdzają jej rolę w walce z uzależnieniami.
Wpuścił policję, by pokazać, że partnerka nie dba o dom. Na wierzchu miał narkotyki
O dwóch narkotykowych sprawach z wtorku 21 stycznia 2024 roku poinformowała Komenda Miejska Policji w Gdańsku.
CBŚP i NCA w walce z syntetycznymi opioidami – współpraca w ramach EMPACT
W Birmingham odbyło się kluczowe spotkanie platformy EMPACT NPS/Narkotyki Syntetyczne, które zgromadziło przedstawicieli CBŚP, brytyjskiej NCA i innych kluczowych partnerów. W jego trakcie omówiono strategie zwalczania zagrożeń związanych z syntetycznymi opioidami, a współpraca przyniosła wymierne rezultaty.
Miał umrzeć w więzieniu. Trump ułaskawił twórcę rynku w darknecie.
Założyciel czarnego rynku Silk Road, działającej w latach 2011-13 platformy pozwalającej na handel nielegalnymi produktami i usługami w darknecie, został skazany na podwójne dożywocie i czterdzieści lat więzienia bez możliwości warunkowego zwolnienia. Zgodnie z obietnicą Donald Trump ułaskawił go pierwszego dnia rządów.