Dział poruszający prawne kwestie użytkowania narkotyków. Legalizacja, kary, pytania do adwokata.
ODPOWIEDZ
  • 133 / 8 / 0
Czy w wypadku gdy zamówię Bromazepam na swoje dane z za granicy i przejmą pakę to grożą mi za to jakieś nieprzyjemności ?
Chyba nie będzie to podchodziło pod przemyt ?
  • 59 / 20 / 0
InPost przejmuje Europę! Wczoraj została uruchomiona usługa wysyłki międzynarodowej, na ten moment paczkomaty i paczkopunkty zostały uruchomione w siedmiu krajach europejskich ale InPost zaznacza że będą dążyli do ciągłej ekspansji.
Czujecie to? Narkomaty w całej europie, jak tylko vendorzy rozkminią co to jest i będą wprowadzać tę metodę wysyłki to notowania inpostu przebiją sufit %-D
Jak odbywa się wysyłka międzynarodowa w InPost?
Paczki międzynarodowe z Polski możesz teraz nadać do Belgii, Francji, Hiszpanii, Holandii, Luksemburga, Portugalii i Włoch. Zaliczają się do tego również wyspy: Korsyka, Sardynia, Sycylia, Majorka, Minorka i Ibiza. Proces przygotowania przesyłki zagranicznej nie różni się niczym od tego przeprowadzanego w ramach wysyłek krajowych. Przekonaj się, jakie to proste!

Zajmujemy się doręczeniami OOH, czyli out of home, co oznacza, że paczki trafiają do urządzeń Paczkomat® lub PaczkoPunktów i w ten sam sposób można je nadawać. Aktualnie dysponujemy łącznie kilkudziesięcioma tysiącami punktów odbioru w ramach usługi, więc bez trudu znajdziesz lokalizację maszyny dopasowaną do potrzeb Twoich oraz odbiorcy Twojej paczki.

Sposoby nadania paczki zagranicznej
Aby wysłać przesyłkę za granicę, nie musisz szukać ofert międzynarodowych firm kurierskich. Wszystko w łatwy sposób załatwisz w InPost, korzystając ze strony internetowej lub aplikacji mobilnej. Jeśli wybierasz pierwszy sposób, uruchom naszą stronę i otwórz formularz wysyłkowy. Wybierz, czy wolisz użyć etykiety, czy nadać paczkę bez drukowania dokumentu przewozowego. Chcesz wysłać z apką? Otwórz InPost Mobile i przejdź przez krótki i intuicyjny proces nadania paczki!
  • 6 / 1 / 0
A spotkaliście się z sytuacją że czekacie w chuj na paczkę a vendor idzie tylko do punktu skanuje sama etykietę aby zmieniło status na "nadano" ? Bo serio szlag mnie trafia bo czekam na coś od 5grudnia. Dwie próby wysyłki i na obydwu jest tylko utworzono etykietę i nadano . I to wszystko. Nie mam jakiejkolwiek informacji o transporcie paki do magazynu itp. Na infolinii facet mi wprost powiedział że takie coś mogło mieć miejsce i tyle... Bo każda nadana paczka zostaje odebrana i przetransportowana na magazyn w ciągu max 48h i musi być wpis o tym na trackingu. Jeśli go nie ma to jest najprawdopodobniej tak jak napisałem....
  • 670 / 195 / 2
@adeek ja bym go za taką chujnie podpierdolił anonimowo tam gdzie trzeba xD jebać oszustów
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 4800 / 804 / 0
26 kwietnia 2024politolog pisze:
09 kwietnia 2024dementor756 pisze:
Witam, czy w przesyłkach na paczkomat podajecie swój numer czy jakiś losowy ? Co w przypadku jeśli poda się jakiś losowy numer i ten numer będzie używany przez jakąś osobę?
No zgadnij co sie wydarzy. Dostanie twoj kod.
jak juz numer kogos kto daleko mieszka . Przeciez kiedys byly ksiazki telefoniczne a teraz mamy baze danych w internecie .
A.najlepiej to podac jego dane a tylko zmyslony mail z jego nazwiskiem .
Jak paczka wpadnie to do.niego pismo wysla zeby zlozyl.wyjasienia 😅
Oczywiście zartuje

quote=adeek post_id=3821372 time=1736025255 user_id=11738]
A spotkaliście się z sytuacją że czekacie w chuj na paczkę a vendor idzie tylko do punktu skanuje sama etykietę aby zmieniło status na "nadano" ? Bo serio szlag mnie trafia bo czekam na coś od 5grudnia. Dwie próby wysyłki i na obydwu jest tylko utworzono etykietę i nadano . I to wszystko. Nie mam jakiejkolwiek informacji o transporcie paki do magazynu itp. Na infolinii facet mi wprost powiedział że takie coś mogło mieć miejsce i tyle... Bo każda nadana paczka zostaje odebrana i przetransportowana na magazyn w ciągu max 48h i musi być wpis o tym na trackingu. Jeśli go nie ma to jest najprawdopodobniej tak jak napisałem....
[/quote]

Najprawdopodobniej tak jest. Mozna oplacic etykiete i jiz jest jako paczka.
Idzie. Otwiera skrytke. Wklada powietrze i zamyka . Status nadano.
A kurier przyjezdza i nie ma co odebrac zeskanowac bo skrytka pusta.

Jest monitoring i moga to sprawdzic .
Tylko , co Tobie to da ?
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
Newsy
Cios w kibolski narkobiznes. Boss Psycho Fans oskarżony

Psycho Fans, gang kibolskiej bojówki Ruchu Chorzów, obracał setkami kilogramów narkotyków o wartości milionów złotych. Wkrótce jeden z bossów tej bandy Łukasz L. ps. Lucky stanie przed katowickim sądem oskarżony o handel 10 kilogramami marihuany. To pokłosie wyjaśnień pewnego skruszonego, na bazie których oskarżono już między innymi bossów „Pruszkowa” oraz szczecińskiego półświatka.

Przeszukano klatki i podwórza. Dealujący na Inżynierskiej zatrzymani

Uderzenie w dealerów narkotykowych na Pradze-Północ. W związku z handlem oraz posiadaniem substancji psychoaktywnych policja zatrzymała 7 osób. Wszyscy usłyszeli zarzuty. 32- i 25-latek zostali tymczasowo aresztowani.

14-osobowa rodzina zatruła się marihuaną. Lekarz, który to odkrył, zdradza kulisy

- Objawy, które zgłaszali pacjenci, nie pasowały przede wszystkim czasowo do objawów zatrucia grzybami. To skłoniło mnie do rozszerzenia diagnostyki o narkotyki i dopalacze. Pomyślałem, że może ktoś zrobił rodzinie głupi kawał i dodał im czegoś do spożywanych pokarmów – relacjonuje w rozmowie z Onetem lekarz z SOR-u w Ostrowi Mazowieckiej, który odkrył, że 14-osobowa rodzina spod Zambrowa zatruła się marihuaną w Wigilię.