Działa lekko euforyzująco i pobudzająco - relaksująco zarazem. Libido podwyższone, nawet podupcyłbym.
Mi działanie przypomina nieco GABA B receptor, ale nie wiem czy to możliwe, wg mojej wiedzy to receptor jest zarezerwowany dla GHB, GBL i 1,4-BDO oraz pochodnych GABA.
Fajnie rozluźnia ciało.
Nie wiem czy do tej pory próbowałeś damiany ale nie pali się ona jakoś wybitnie dobrze i równo plus w zależności od jakości suszu może drapać w gardło.
23 października 2020Dualizm22 pisze: CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
Ale był jeden moment, kiedy serio zadziałała jak afrodyzjak – autentyczne pobudzenie, czułem się naprawdę horny. Było wtedy też trochę ziółka, więc możliwe, że to właśnie w połączeniu podbiło efekt, moze po prostu klimacik i hormonki hehhe.
Nie oczekuję powtórki za każdym razem, ale coś ewidentnie w tej roślinie siedzi. Raczej ciekawostka niż must-have, ale warto przetestować – zwłaszcza jako dodatek albo zamiennik tytoniu.
Z jakiegoś powodu bardziej działa na kobiety niż facetów, ale nie znalazłem nigdzie potwierdzenia tej tezy w badaniach naukowych.
Dobrze też współgra z passiflorą, Lotusem i, jeżeli ktoś lubi goryczkę, Artemisia Absinthium. Jak ktoś nie lubi / nie może pić alko to mix z Kava Kava daje podobne efekty jak wino (wtedy zaparzamy osobno napar z damiany i przygotowujemy osobno Kava Kava).
███ Moja strona o etnobotanice i konopiach:
██ »»»–––––––––► https://herbsman.pl ◄–––––––––«««
█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?
Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.