Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
po małej ilości kryształa (chyba 4-CMC).
15 min przed zarzuceniem aco zjadlem 1 tabletkę lokomotivu mineła dobra godzina (jadłem średnią zapiekanke przed tripem wiec troche czekalem az sie zaladuje) a ja idac z 3 kolegami zacząłem odczuwac lekkie działanie lecz na samym początki nie bylem pewien czy juz zadziałało czy nie ,poniewa zawsze na wejsciu czulem mdłosci a wtedy ich brakowalo.
Kiedy DXM juz na dobre sie rozkrecilo zapomnialem o dziwnym braku mdlosci. Kiedys juz jadlem aviomarin przed tripem i faktycznie pomogl bo nie wymiotowałem ale mdlosci były. Dlatego ciekawi mnie ta sytuacja bo moze to jest klucz do pozbycia sie tych rewolucji w żoładku może codziło o to że ciągle byłem w ruchu a nie siedziałem w miejscu ? Albo jakas ingerencja kosmicznych bóstw dexy ? Jak ktos ma pomysł piszcie
25 lutego 2020fearnoevil pisze: Ja mam radę ale nie dla tych co tripuja a się leczą. Jak chcecie nie rzygać po deksie to po wzięciu idźcie na kupacza. Po kupię od razu się ładuje i odechciewa się rzygać.
Medyczna marihuana działa – polemika z tekstem OKO.press. Odpowiedź autora: dowody są słabe
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
14-osobowa rodzina zatruła się marihuaną. Lekarz, który to odkrył, zdradza kulisy
- Objawy, które zgłaszali pacjenci, nie pasowały przede wszystkim czasowo do objawów zatrucia grzybami. To skłoniło mnie do rozszerzenia diagnostyki o narkotyki i dopalacze. Pomyślałem, że może ktoś zrobił rodzinie głupi kawał i dodał im czegoś do spożywanych pokarmów – relacjonuje w rozmowie z Onetem lekarz z SOR-u w Ostrowi Mazowieckiej, który odkrył, że 14-osobowa rodzina spod Zambrowa zatruła się marihuaną w Wigilię.
Aptekarka sprzedawała we Wrocławiu leki na kilogramy. W taki sposób produkowano z nich narkotyki
Emerytowana farmaceutka przez 5 lat sprzedawała we Wrocławiu i dwóch innych miejscowościach leki na zapalenie błony śluzowej nosa producentom narkotyków. Ze sprzedanych w nadmiarze tabletek można było pozyskać ponad... 216 kilogramów pseudoefedryny – substancji, z której wytwarza się metamfetaminę.
Przeszukano klatki i podwórza. Dealujący na Inżynierskiej zatrzymani
Uderzenie w dealerów narkotykowych na Pradze-Północ. W związku z handlem oraz posiadaniem substancji psychoaktywnych policja zatrzymała 7 osób. Wszyscy usłyszeli zarzuty. 32- i 25-latek zostali tymczasowo aresztowani.