Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 46 / 22 / 0
T 1/2 escitalopramu to 27-32h (wiki). Możesz odstawić esci na dwa dni, nie powinno się nic dziać. Raz, że poczujesz trampka, dwa że działanie SNRI trampka wynagrodzi ci brak serotoniny na następne 18-24h i nie będziesz odczuwał jej braku (brain zapsy, etc.)
  • 282 / 29 / 0
Zależy ile czasu bierze, ja stosując przez trzy dni na zejście cita - w dawce 1/4 tab to trampek przez tydzień dobrze nie działał.
  • 74 / 18 / 0
Jak myślicie, ile trampka by mnie fajnie zrobiło biorąc pod uwagę fakt, że wpierdalalem oxy w dawkach 300mg + przez 2-3 miesiące? Zarzuciłem 400 ale ledwo co czuję działanie, nie wiem czy dorzucać a jeżeli tak to ile?
  • 136 / 30 / 0
@Associazione jeżeli nie robi Cię jednorazowo 400, to lepiej odpuść. Wyższe ilości grożą padaczką.
  • 630 / 182 / 2
@GrobeNoody
Chuja prawda, że 400mg to magiczny próg, który jeśli naruszysz to możesz dostać padaczki Grand-MAL (potramalowej).

Ja dostałem po 150mg, czy nawet mniej + znam osoby które również dostały po mniejszej dawce.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 136 / 30 / 0
@Merx Wszystko jest możliwe, zwłaszcza jak sie w dodatku na coś choruje bądź nie wie o problemach zdrowotnych i… jest się osobą nadużywającą substancji. W takich przypadkach to można bez problemu zarobić grand mala.
  • 256 / 96 / 0
07 grudnia 2024Pseudofarmaceuta pisze:
T 1/2 escitalopramu to 27-32h (wiki). Możesz odstawić esci na dwa dni, nie powinno się nic dziać. Raz, że poczujesz trampka, dwa że działanie SNRI trampka wynagrodzi ci brak serotoniny na następne 18-24h i nie będziesz odczuwał jej braku (brain zapsy, etc.)
Ale pierdolisz
Aż łapy opadają i nie moge wiecej napisać.
olewajcie tą radę. nie usera i wszystko co pisze. Te rada jest nie skuteczna. wręcz szkudna.

pozdro i bez spiny
  • 125 / 31 / 0
@porkchop

Zachowałeś się jak koleś z mema:
>hears something that disagrees with
>says "it's bullshit"
>refuses to elaborate
>leaves

Skoro już się fatygujesz wyjaśnij dlaczego gość nie ma racji.
lol [*]
ODPOWIEDZ
Newsy
Była wzorową uczennicą. Zrobiła coś strasznego. Jej rodzina jest załamana

Już nigdy nie zobaczy błękitu nieba, twarzy bliskich ani własnego odbicia w lustrze. To, co zrobiła 25-letnia Kaylee Muthart, na zawsze zmieniło jej życie. Pod wpływem halucynacji, które wywołały narkotyki, dokonała samookaleczenia w przerażający sposób, pozbawiając się wzroku. W tamtej chwili nie była sobą. Głos, który kazał jej działać, był wytworem urojeń. Teraz, choć żyje z konsekwencjami tej tragedii, walczy o jedno – aby jej historia była przestrogą dla innych.

Elton John zdecydowanie przeciwny legalności marihuany

Ikona Roku 2024 według magazynu „Time”, Elton John, nie ma wątpliwości co do tego, jakie jest jego zdanie na temat legalności marihuany w Stanach Zjednoczonych i Kanadzie. Gwiazdor estrady, który w swej burzliwej przeszłości ma bogaty rozdział narkotykowy, jest temu całkowicie przeciwny.

Tajemnicza torba w lesie. W środku było blisko 700 gramów narkotyków

Blisko 700 gramów narkotyków było w torbie, zauważonej nieopodal leśnej drogi, przez strażników miejskich. Funkcjonariusze ujęli też i przekazali policji mężczyznę, który krążył wokół podrzuconej w lesie kontrabandy.