Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 898 / 259 / 0
@tosieniedzieje

Nie złapałem badtripa, było po prostu chujowo - bo taką charakterystykę działania ma keta. Jestem przerażony, jak mocno jesteś w ketę wjebany po tym co piszesz. Nawrót to długi ciąg przyczynowo-skutkowy, a nie samo przyćpanie. Ty chyba byłeś już taki wyleczony, terapeutyzowany, a dalej ketę walisz - ja się chociaż szybko po wpadce opamietalem xD

Druga sprawa jakie umoralnianie, po prostu pisze prosto z mostu jak jest, może kogoś podobnego wahającego się jeszcze wyprowadzę z błędu. Ale ćpun nieleczony oczywiście odbierze wszystko osobiście i jako atak na siebie i jego ukochanamą substancję.

@CieplaPoduszka

Kurwa jest masa podobnych historii jak moja, niestety nie na tym forum xD z punktu widzenia terapeutycznego był to wielki błąd, ćpuna ćpaniem nie wyleczysz.

Wami tu trzeba czasem potrząsnąć, mam nadzieję że chociaż u jednej osoby obudzę zdrowy rozsądek swoją twórczością na forum.
  • 1025 / 384 / 0
Ja swego czasu chciałem się leczyć ketą (a wcześniej DXM) pod kątem uzależnień i depresji ale chuja tam, szczególnie jak już to była keta, dająca w pięć minut od wciągnięcia kreski efekty, których w DXM nie miałem przy najlepszych staraniach, blokowaniu enzymów, rozbijaniu dawek, itd. Po prostu to była zbyt dobra czapa, do dziś mimo spróbowania niemal każdego dostępnego z neta/ulicy narkotyku tylko psylocybine uważam za coś lepszego. To propo powyższego posta, choć dyskusji nie czytałem wcześniej. Wjebałem się w ketę zamiast alko i kryształów, a potem tylko gorzej, bo odkryłem poryte stany po łączeniu kety z MDMA, czy 3-MMC, o których na NG mam chyba dwa raporty. Finalnie zacząłem na tyle mieszać stimy z dyso, że prawie zawsze kończyło się na granicy przypału i tylko cud mnie ratował, bo kolejne kilka razy byłbym już bezdomny. Popierdalanie po domu czy mieście nocą na nieświadomce i akcje typu kładzenie się na ulicy czy chodniku bo tak naprawdę jestem chwilowo przez diabła zamknięty w alternatywnym świecie i tylko śmierć mnie stąd uwolni. Także no nie uważam ketaminy oczywiście za coś gorszego od kryształów, ale jak się nigdy nie próbowało dyso i się spróbuje leczyć ćpanie ćpaniem to może wyjść jeszcze gorzej, niech moja krótka historia będzie przestrogą.
  • 642 / 405 / 0
ketamina jest jedyną sensowną opcją dla ludzi takich jak ja jako rekreacyjny narkotyk, którzy pożegnali się na stałe z opioidami, ketonami i benzodiazepinami.
W moim przypadku nie mam w ogóle ciśnienia na jakiekolwiek miksowanie chociaż znam te stany o których piszesz z przeszłości.
Nigdy nie brałem ketaminy żeby leczyć depresje. W moim przypadku jest to idealna opcja dla takiego ex politoksykonana, żeby się bezinwazyjnie odurzyć.
Co do częstotliwości czasem zdarza mi się brać trzy razy w tygodniu, a czasem są długie miesiące że w ogóle jej nie biorę.
Bardzo cenię sobie miks z grzybami.
  • 510 / 107 / 7
Hej wszystkim właśnie wstawiłem film edukacyjny o kolejnej substancji tym razem wziąłem pod lupę ketamine

https://youtu.be/iR_o_McH3UU
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Powstanie pierwszy w UK punkt bezpiecznego zażywania narkotyków

W ciągu najbliższego miesiąca w szkockim Glasgow zostanie otwarta pierwsza w UK oficjalna placówka umożliwiająca zażywanie nielegalnych narkotyków. Eksperci i działacze mają nadzieję, że przyniesie to znaczące zmiany w polityce narkotykowej - poinformował 'The Guardian'.

Przeszukano klatki i podwórza. Dealujący na Inżynierskiej zatrzymani

Uderzenie w dealerów narkotykowych na Pradze-Północ. W związku z handlem oraz posiadaniem substancji psychoaktywnych policja zatrzymała 7 osób. Wszyscy usłyszeli zarzuty. 32- i 25-latek zostali tymczasowo aresztowani.

W środku nocy przypomniał sobie o dozorze. Przyjechał na komendę pijany i z narkotykami w kieszeni

Policjanci z Konstantynowa Łódzkiego zatrzymali 47-letniego mężczyznę, który wsiadł za kierownicą mając ponad 2,5 promila alkoholu w organizmie, a do tego ciążył na nim sądowy zakaz prowadzenia. To jednak nie wszystko - podczas przeszukania mężczyzny znaleziono przy nim mefedron. 47-latek sam prosił się o kłopoty, bo w środku nocy przyjechał zgłosić się na dozór.