Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 4935 / 859 / 0
Pytanie czemu wziąłeś 20 tabletek żeby zbić fazę a nie 2? Napisane jakbyś po tych flurowcach był na urwanym filmie wrzucając 20 tabletek. Raczej po flurofetach film urwany sie nie zdarza więc trochę dziwnie to brzmi.
  • 216 / 12 / 0
11 stycznia 2024TymekDymek pisze:
Kurwa jebana ja to muszę naodpierdalać. Wdupiłem po 0.75 g 3-FMA oraz 3-FMC, no i chyba chciałem później to zbić benzo, skończyło się na tym, że wpierdoliłem 20 tabletek 3 mg bromazolamu, wypierdoliłem się na schodach na głupi ryj kilka razy (cudem nie mam złamań, podobno piękne loty były), ogólnie około dobę mam urwany film i tylko współlokatorzy mi opowiadali że cały dzień się chata trzęsła bo podobno co kilka minut się wypierdalałem z łóżka albo łaziłem do kuchni kraść ludziom alkohol i wypierdalać się ze schodów. Oczywiście pisałem do ludzi jakieś pierdolenie, ogarniałem palenie i więcej alko i naprawdę cudownych ludzi trafiłem, bo powinni kilka razy mnie znokautować i resztki zębów wyjebać za takie akcje. Szkoda, bo ma jakiś tam potencjał ten bromazolam.
Kurwa, kocham Cię gościu za tego i poprzedniego posta, piękna, ćpuńska poezja XXI wieku!
Mimo zalepienia po nocnych wojażach z 2fdck, rżę jak idiota na cały ryj w domoku xD
Propsy..

P. S
Ja po wielu negatywach i chujowych akcjach z flubromazepamem, zamowilem wczoraj w Nl od małpy 😎 kilka rzeczy i bromazolam. Rozumiem, ze mam to próbować na 4x podzielić, żeby nie spierdalać się ze schodów? 😁

Chce to zastosować na uśpienie po pentku / 4-FMA.

Jeszcze raz dzięki, Tymek za zrobienie dnia xD
Dawniej dzieciaki wychowywały się przy Panu Kleksie
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
  • 3 / / 0
Jaką moc ma ta benzyna w porównaniu do aptecznej alpry/klona? I jakie odczucia po wrzuceniu?
  • 1744 / 574 / 0
@Ćbvn flubromazepam dziwnie potrafi robić, najczęściej dostaniesz małe niebieskie tabletki 8mg, bywało że zjadłem 4 i nic a dzień później po jednej mnie wylogowało
Uwaga! Użytkownik WladyslawWygiello jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 216 / 12 / 0
Flubro, Mialem kilkadziesiat tych tablet, kazda robiła niesamowicie. 24h dzialania lekko, a czas półtrwania, jakieś 3 doby, więc tabsy legitne.
Teraz mam bromka 3mg od tej samej małpki i jest wpyte. Sprawdź pw, bo możemy wymienić wiele doświadczeń ;)
Pozdrawiam.

P. S
Dzis po przerwie od wszystkiego pare tyg, nie liczac NEPa i 4FMA W WEEKEND, 1x 0,,75 bromka, potem alko i znów 0,75bromka + alko uspokoiło mój placz bezradności ktory przerodził sie w gniew, do zera, pozdro i polecam bromka, ale ostrożnie bez tolerki ;)
Dawniej dzieciaki wychowywały się przy Panu Kleksie
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
  • 2 / 1 / 0
Tez sie chcialem zapytac jak to sie ma do klona, biore zazwyczaj 6-8mg rekreacyjnie to jak do tego podchodzic z dawkowaniem? Niedlugo przeprowadzka do holki i chce sobie stestowac niektore RC benzo szczegolnie ze sa naprawde tanie.
I co lepsze flubromek czy sam bromazolan jest bardziej zblizony do aptecznego bromazepamu? Bo swoja droga bardzo lubie bromka i chcialbym to sobie stestowac.
Wiem ze to pewnie bylo juz gdzies ppdane ale na telefonie nie mam ikonki
  • 3589 / 583 / 1
Pamiętam że ja właśnie po fluoro-bromazepamię skakałem z okna na piętrze ( że też nikt nie połamałem to cud (później szedłem do miasta ogarnąć ćpanie ale... W szlafroku. Jak sobie przypominam przebłyski z tamtego okresu to cieszę się że żyję i nie było poważniejszych przypałów
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 312 / 64 / 0
Zjadłem tabse 3mg o 01:00, żeby zasnąć i udało się wyśmienicie. Natomiast z rana o 10:00 dalej czuć to zbenzowienie mocno. Wydaję mi się, że 3mg to wchuj dużo. Lepiej 1,5mg jeśli na spanie po czymś stymulującym, pewnie też da radę i ogólnie to 0,75mg bym powiedział, że to taka o dawka na wyluzowany dzień. A'la xan + kawa. To chyba będzie pierwsze benzo w moim życiu, które faktycznie tylko w razie W będzie stosowane, bo za dużo rekreacji w tym nie uświadczam. Trochę ogłupia, mocniej niż jakiś clonazepam czy diazepam. Jest okej, mogłoby krócej działać, ale jeśli chodzi o sporadyczne użycie w celu uśpienia to w porządku polecam. Z tym akurat myślę, że łatwo jest nie polecieć w ciąg, bo niezbyt zachęcające jest do tego.
Jeśli miałbym wybierać to flubromazepam>bromazolam, niestety tym razem wylosowałem broma i żałuję, bo flubromazepam ma ten plus, że wrzucę raz i jest miło przez pare dni, a tu 1 tabsa silnie upierdala i podejrzewam, że równie silni może zwrócić lęki i napięcie. No cóż w top3 na pewno bym bromka nie dał. U mnie to 1.Klonazepam 2.Flubromazepam 3.Etizolam(-,-)/Diazepam, reszta benzo to dziwnie działają, a te konkret i zawsze pewność, że będzie git. Szkoda, że eti już nie ma ehh, taki piękny drug...
  • 105 / 56 / 0
Okazuje się że pewien procent bromazolamu na rynku to nie jest bromazolam... W sumie to też nie powinno dziwić zwłaszcza że bromazolam miał u nich być delegalizowany jakoś, a substancja jest wysoce popularna, to po co psuc wszystko, jak można jakiś głupi analog sprzedawać pod nazwą "Bromazolam".

https://www.reddit.com/r/Drugs/comments ... romazolam/
https://www.reddit.com/r/rcbenzos4/comm ... romazolam/
https://www.reddit.com/r/rcbenzos4/comm ... m_testing/

1-etylobromazolam - z odrobine dłuższym ogonkiem. Poza tym to brak informacji, ale można przy[uszczać na podstawie że może byc odrobine slabszy od bromazolamu bo tak sie z reguły kończą wszelkie inne niż metyl kombinacje na triazolu w 1. pozycji.

Gdzieś widziałem też chyba 1-demetylo bromazolam.

U jednego dużego vendora z NL też zauważylem produkt "bromazolam light" w tabletkach. Zwykle tabletki bromazolamu które oferują mają 3mg, i ten "light" też ma 3mg, więc napisałem z ciekawości maila z pytaniem o co chodzi...

Dostalem taką odpowiedź:
"Bromazolam Light is the precursor to Bromazolam. It is an intermediate step before you get Bromazolam. The effect is the same only the strength is a little lighter of the Light. So both are 3mg only the Light is lighter in terms of strength."

?????????? %-D %-D %-D
  • 1660 / 301 / 0
Domyślam się, że jest to prekursor, który ulega metabolizacji do bromazolamu, ale nie w całości, część tego prekursora zapewne przechodzi też przez inne drogi metabolityczne, zmniejszając ilość pożądanej substancji.
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
ODPOWIEDZ
Newsy
Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”

Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.