Negatywne konsekwencje przyjmowania fitokannabinoidów i sposoby im przeciwdziałania.
ODPOWIEDZ
  • 26 / 3 / 0
Siema, a więc palę weed mniej lub bardziej regularnie, po kilka razy w tygodniu. Kiedyś parę razy jadłem emkę i kwasa, to może być ważne. A więc od pewnego czasu po paleniu (nawet jak już jestem praktycznie trzeźwy) odczuwam takie dziwne zwiechy w mózgu. Trwają one dosłownie sekundę i jest to takie uczucie jakbym tracił przytomność od braku tlenu (parę razy zemdlałem więc wiem jak to jest). Przez sekundę czuję lekką głowę, jakbym odlatywał, jakbym miał już tracić kontrolę nad ciałem i myślami, ci co zemdleli kiedyś to wiedzą o co chodzi. Po tej sekundzie wszystko nagle wraca do normy. Żeby nie dodawać kolejnego topicu to jeszcze powiem że odkąd spróbowałem psychodelików coraz częściej czuję dziwne skutki uboczne bucha. Czasem mi się zdaje że ktoś mnie woła gdy nikogo nie ma, czasem jak jebie mi się w oczach to od razu sprawdzam czy mi się jakieś OEVy nie odpaliły po buszku. Wiadomo że baka z ulicy ale staż mam nie taki krótki i wiem że syfu nie palę ale z tygodnia na tydzień coraz bardziej się boję że tych skutków będzie coraz więcej, to tyle.
  • 132 / 32 / 0
To bój się dalej, że z tygodnia na tydzień będzie więcej skutków ubocznych.
A jak postanowisz skończyć to napisz tu pewnie ktoś ci pomoże choć jakby mnie ktoś wolał a nikogo nie było to bym się mocno zastanowił nad stanem swojej głowy.
Ale generalnie to spokojnego palenia to tyle.
  • 1429 / 575 / 0
@karzeu420 najwyrazniej za czesto , zrob przerwe zamien na raz w tygodniu .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 275 / 41 / 0
Odpuść sobie palenie na jakiś czas najlepiej kilka miesięcy. Najprawdopodobniej zabawy z tamtymi środkami rozregulowały ci głowę.
You're an addict. So be addicted. Just be addicted to something else. Choose the ones you love. Choose your future. CHOOSE LIFE !!!
  • 311 / 90 / 2
Odstawisz mj i to wszystko przejdzie
  • 3 / / 0
Nie napiszę nic odkrywczego - ogranicz. Efekty kannabinoidów, takie jak zwiększenie aktywności dopaminergicznej, zmniejszenie aktywności GABA oraz redukcja neurotransmisji glutaminianowej, mogą przyczyniać się do ich zdolności wywoływania przejściowych objawów pozytywnych, negatywnych i poznawczych. Dokładny mechanizm pozostaje jednak niejasny.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Narkotykowy proceder w centrum przemyśla przerwany przez CBŚP

Funkcjonariusze CBŚP wspierani przez kontrterrorystów rozbili zorganizowaną grupę przestępczą powiązaną z pseudokibicami, która w centrum Przemyśla „w biały dzień” handlowała narkotykami. Zatrzymano dwóch mężczyzn i zabezpieczono narkotyki o wartości 1 mln PLN. Sprawę nadzoruje podkarpacki pion PZ Prokuratury Krajowej w Rzeszowie.

Miało być wino, było wino i kokaina. Przechwycili transport z Ameryki Środkowej

Około 7,5 miliona złotych - taka jest czarnorynkowa wartość 44 litrów płynnej kokainy, która zabezpieczona została w ramach współpracy służb ze Stanów Zjednoczonych, Republiki Czeskiej oraz Europolu. Transport, w którym miały być tylko markowe wina, został załadowany na kontenerowiec w Panamie. Przechwycono go na terenie województwa lubelskiego. Zatrzymano dwóch mieszkańców tego regionu oraz 53-latka z Kujawsko-Pomorskiego.

Przeszukano klatki i podwórza. Dealujący na Inżynierskiej zatrzymani

Uderzenie w dealerów narkotykowych na Pradze-Północ. W związku z handlem oraz posiadaniem substancji psychoaktywnych policja zatrzymała 7 osób. Wszyscy usłyszeli zarzuty. 32- i 25-latek zostali tymczasowo aresztowani.