Reszta nie pasująca do powyższych
ODPOWIEDZ
  • 127 / 32 / 0
To, że masz o skórne miejsca do kupowania to nie znaczy, że czysta nikotyna jest gorsza od fajek w których jest masa innych substancji
  • 3 / / 0
wczorajDevixo pisze:
te gowienko zostalo stworzone glownie z mysla o zarobku na dzieciach. no pomyslcie. kiedys dawno dawno temu w westernach palili papierosy i byli "cool" i przez to zaczela sie moda na palenie. a teraz kazdy lata z tym elektroniczym inhalatorem nikotynowym. to chwyt na małolatów. zobaczcie na smaki liquidów. zobaczcie gdzie stoją vape shopy. osobiscie u mnie sa 3 vape shopy w odległości 100-150m od szkoły. ale faktem jest ze jak ktos chce rzucic palenie to epapierosy sa zbawieniem.
Bardzo mnie śmieszy, gdy się gada o tym, że to przecież jest od 18, a jednocześnie eszlugi mają nadruki z hello kitty XD. Nie uważam że dorosła osoba może nie chcieć mieć słodkiego kotka na urządzeniu, ale do jasnej cholery to są szlugi, które rozpierdalaja zdrowie. I rozpowszechnianie ich takimi nadrukami jest obrzydliwe. To już jak pandemia, a co najśmieszniejsze nie znam ludzi, którzy są starsi niż 40 lat i by pociągali ten smakowy dymek. Albo zwykły szlug albo nic.
  • 625 / 180 / 2
@meliszczegr ja mam w obudowie w pc włożonego esp32 t-display s3 na ktorym sie wyswietla nyan cat a mam 27 lat i co XD

gdyby nie sól nikotynowa w liquidach to nigdy bym nie rzucił palenia fajek.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 218 / 32 / 3
Kurna, ale to ile za młodych ludzi się za to bierze... Mam kolegę, jego siostra jest w 8 klasie podstawówki i na klasę jest jedną z trzech nievapujących. Wszystkie te smaki i ilość nikotyny. Młodzież tyle pali tego syfu, szkoda gadać. Niby zawsze palili, ale nie tak powszechnie w takich stężeniach. A do tego jakiś snusik jeszcze 35 mg. Nikotynizm u czternastolatków...
Wer schön sein will, der muss auch leiden.
  • 1025 / 379 / 0
Ale te nadruki nie sprawią, że niepalący małolat po to sięgnie, nie wjebią kogoś niewjebanego, no chyba, że kogoś, kto i tak by to kupił bez nadruków. To jest chamskie zagranie producenta i żerowanie na już palących małolatach, fakt, ale nic ponad to. To głównie "influencerzy" (jak ja nienawidzę tego słowa) i "raperzy" robiący z nałogów modę oraz środowisko wciąga jeszcze niewjebanych, a nie nadruk gdzieś tam.

Propo małatów mnie najbardziej rozpierdalają dawki, palą dziennie kilka ml liquidu gdzie ilość nikotyny przekracza tą obecną np. w 5 paczkach papierosów, gdzie i przy wapowaniu wchłanianie chyba lepsze. Myśleć już te dzieci nie potrafią bez bucha, jeśli chodzi o ich działanie acetylocholiny to jest po prostu straszne, odcięci od tego się zachowują jakby mieli otępienie starcze, to się dobrze nie może skończyć. I już powoli zaczynają używać AI do wszystkiego, nawet prostych zdań czy dokańczania myśli, których nie pamiętają. Taka agenda współczesnego świata, tępy niewolnik to dobry niewolnik, ale kurwa no, IMO to im bardziej ryje mózgi niż mieliby piwkować i palić zwykle szlugi codziennie. To jest 24/7, również przy przebudzeniach, nakurwianie megadawek.
  • 3 / / 0
wczorajMerx pisze:
@meliszczegr ja mam w obudowie w pc włożonego esp32 t-display s3 na ktorym sie wyswietla nyan cat a mam 27 lat i co XD

gdyby nie sól nikotynowa w liquidach to nigdy bym nie rzucił palenia fajek.
Chodziło mi tylko o ewidentne kierowanie swoich produktów do grupy młodszej;) Nawet napisałam, że to przecież niż złego, ale jednak to jest próba trafienia do młodszego odbiorcy 🤷‍♀️
(i szanuję za nyan cata)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
W środku nocy przypomniał sobie o dozorze. Przyjechał na komendę pijany i z narkotykami w kieszeni

Policjanci z Konstantynowa Łódzkiego zatrzymali 47-letniego mężczyznę, który wsiadł za kierownicą mając ponad 2,5 promila alkoholu w organizmie, a do tego ciążył na nim sądowy zakaz prowadzenia. To jednak nie wszystko - podczas przeszukania mężczyzny znaleziono przy nim mefedron. 47-latek sam prosił się o kłopoty, bo w środku nocy przyjechał zgłosić się na dozór.

Legalna marihuana tylko w 10 holenderskich miastach od kwietnia 2025

Holandia, znana z liberalnego podejścia do marihuany, wkracza w nową erę regulacji. Już od kwietnia 2025 r. w 10 holenderskich miastach coffeeshopy będą mogły sprzedawać wyłącznie marihuanę pochodzącą od licencjonowanych producentów. To część szeroko zakrojonego eksperymentu, który ma przetestować możliwości stworzenia w pełni legalnego łańcucha produkcji i dystrybucji marihuany. Czy Holandia zakończy epokę polityki tolerancji i otworzy drzwi do pełnej legalizacji? Przyjrzyjmy się szczegółom.

Miało być wino, było wino i kokaina. Przechwycili transport z Ameryki Środkowej

Około 7,5 miliona złotych - taka jest czarnorynkowa wartość 44 litrów płynnej kokainy, która zabezpieczona została w ramach współpracy służb ze Stanów Zjednoczonych, Republiki Czeskiej oraz Europolu. Transport, w którym miały być tylko markowe wina, został załadowany na kontenerowiec w Panamie. Przechwycono go na terenie województwa lubelskiego. Zatrzymano dwóch mieszkańców tego regionu oraz 53-latka z Kujawsko-Pomorskiego.