Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Jest ktoś z okolic Amsterdamu/Rotterdamu (ja Alphen) i ma jakaś podbite na opio? Najlepiej oxy
  • 1744 / 575 / 0
Potrzebuję jak najszybciej załatwić Anticol, zwykły lekarz się nada?
Uwaga! Użytkownik WladyslawWygiello jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 227 / 77 / 0
@TymekDymek I co mordo załatwiłeś? Bo też bym potrzebował ogarnąć sobie.
Uwaga! Użytkownik MefedronowyKoneser nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1744 / 575 / 0
Chuja do dupy, skończyło się znowu na bieganiu nago i wyjebaniu na ulicę, po czym powrót do Polski za ostatnie grosze. Te kurwy z agencji zwane dla jaj koordynatorami człowieka do lekarza zabiorą może dopiero jak już umrze. Najlepiej siedzieć przy komputerze cały dzień i pisać ludziom "przykro mi, nic nie możemy zrobić".

Mam dwa lata materiałów zbieranych jak łamią prawo te agencje i gdy tylko wpadnie mi z tego pomysł na profit albo inna motywacja żeby spędzić nad tym kilka godzin, to wypuszczę coś grubego.
Uwaga! Użytkownik WladyslawWygiello jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 227 / 77 / 0
Jaka agencja?
Sam mam dużo materiałów a 7 agencji przerobiłem. Największe g0wno w jakim byłem to GoodMorning w Steenbergen mieszkanie w starym klasztorze(dosłownie) przerobionym na hotel pracowniczy, co druga osoba to cuchnący cygan, a zarobki 250€/tydz(XkurwaD).
Drugie gówno to enaa zarobki takie same a dodatkowo do teraz mam blizny po jebanych pluskwach.

A Carriere polecam chyba najlepsza agencja, szkoda że naodpierdalałem i mam bana tam, w sumie jak w każdej w której robiłem xD
Uwaga! Użytkownik MefedronowyKoneser nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1744 / 575 / 0
Ja już poza NL, za to dwa słowa jakby ktoś chciał coś próbować ze smartshopów: te same substancje zakupione w smartshopach w centrum Arnhem działają 10x słabiej albo w ogóle w porównaniu do tego samego kupionego w centrum Zwolle, w obu miastach są dwa smarty w centrum. 2-FDCK przykładowo kupowane w De Alchemist Arnhem to wciągam gram w 3h (tylko ze względów bezpieczeństwa na wypadek jakby nagle był dobry sort) i nic poza zepsutym błędnikiem się nie dzieje. Ta sama cząsteczka kupiona w Zwolle to są grube jazdy na odklejce, które tu nieraz opisywałem... Benzo tak samo, ten De Alchemist to jakiś żart, Flubromazepam 8 mg tam a w Zwolle to niebo a ziemia. Testowane WIELOKROTNIE I W RÓŻNYCH OKRESACH PRZY RÓŻNEJ TOLERANCJI.
Winny oczywiście jest producent, sklep to tylko rzuca dla zarobku, ale oczywiście skargi nie złożysz, a chuj za ladą zawsze powie, że temat dobry i sprawdzony... Także jakby ktoś się zastanawiał, gdzie się zaopatrzyć, to Zwolle polecam, choć pewnie dużo innych sklepów ma podobną jakość i oni nie są jacyś wybitni, za to Arnhem to dno upaćkane jenkemem. Jeden sklep ma sporo RC i są prawie nieaktywne, drugi w ogóle nie sprzedaje proszków (ma kilka stymulantów w płynie — pojedyncze dawki za mega cenę choć działanie się zgadza) za to ma jakieś zabawki typu żelki z muscymolem gdzie cała paczka to placebo jednego piwa. Jedyne co w tym Arnhem było dobre to trufle, bo 15 g od Sjamaan działa lepiej niż 25 g wszędzie dostępnych High Hawaiians. No i od tego rc-kowego smarta 2-FA była spoko, ale sprzedają 0,6-0,7 jako gram, także niech się cmokają. Wiem, że się nie chce na te pociągi kupować bilecików i jeździć, ale jakby ktoś się zastanawiał, to lepiej nic nie kupić albo zjeść kupę, niż stołować się w Arnhem.
  • 3206 / 908 / 5
Według mnie najlepiej to sobie zamówić z internetu. Zazwyczaj na drugi dzień już masz.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 1744 / 575 / 0
No tak, ale na w każdym smarcie są właśnie rzeczy z neta, teraz nie skojarzę firm, ale to są głównie wysyłkowe, nie mają te firmy swoich stacjonarnych, a smarty to tylko dystrybuują. Więc zamawiając z neta można wybrać to samo i to samo gówno zamówić. Także wiele sklepów internetowych też do wyjebania.
  • 3206 / 908 / 5
Ja z miejsca 6 mogę wymienić gdzie wszystkie legit. Nawet sample dodają xD a mi ta wygoda odpowiada. Smutna środa? Naćpanko w piątek, paczuszka w drodze. Nawet na paczkomaty teraz można wysyłać więc jest o niebo lepiej.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 649 / 63 / 0
Siemka pomogl by mi ktos z brownem haga roterrdam i okolice jak bylem tu 3lata temu to ja pomagalem teraz nie mam zadnego numeru do dila i lipton
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Hiszpańska policja rozbiła komórkę kartelu. "To była twierdza marihuany"

W ostatnich latach Hiszpania stała się jednym z głównych punktów tranzytowych narkotyków do Europy. Jej strategiczne położenie na Półwyspie Iberyjskim — z długą linią brzegową, portami o ogromnym znaczeniu handlowym i Cieśniną Gibraltarską, przez którą prowadzi kluczowy szlak między Afryką a Europą — sprawia, że kraj ten jest szczególnie narażony na działalność międzynarodowych mafii narkotykowych. Najnowszym tego dowodem jest rozbicie w Walencji komórki tzw. Bałkańskiego Kartelu, jednej z najaktywniejszych organizacji przestępczych Europy Wschodniej.

15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii

Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.

Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.