Rośliny z rodzaju Mitragyna, rodziny marzanowatych, zawierające alkaloidy o działaniu psychoaktywnym (Mitragyna speciosa, Mitragyna hirsuta, Mitragyna javanica).
Więcej informacji: Mitragyna speciosa na Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 476 / 106 / 0
Odstawiłem w ten sposób, że zdejmowałem o 1 gram co 3 dni. Zacząłem od 20g/dzień.

Gdy doszedłem do 6g/dzień byłem już tak tym sponiewierany, że poczułem, że już czas zakończyć temat.

Ciężka to była odstawka, naprawdę sroga. Dopiero po 3 tygodniach wróciłem do siebie.

Ale do zrobienia...

Prega powinna pomóc, zapewne jednak raczej w nieco większych dawkach
  • 4785 / 800 / 0
Z 3 tyg kodeiny nie bralem bo na krstomie jechalem .
Dzisiaj przyjalem 16 tabs kody. Ostatnia dawka kratomu byla o 8 a tak go codziennie bralem.
Mam tak masakryczny wyrzut histaminy ze w zyciu czegos takiego nie mialem . Nawet po wiekszych dawkach . Skora wręcz pali.
To uczucie przykrywa dzialanie kody i jest nieprzyjemne.

Musi zachodzic jakas interakcja . Jak sie wezmie kode za np po 4 h po kratomie to w ogole nie dziala .jakby czlowiek nic nie bral.
A tutaj takie cos .

Znalazlem allertec. Moze zbije to palenie skory.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 143 / 21 / 0
siemanko orientuje sie ktos jak ma sie sprawa 5g kratomu red maen dang + 750mg Gaby?
Nie ma że za mocno %-D
ODPOWIEDZ
Newsy
Płacił w kasie samoobsługowej. Z kieszeni wypadł mu woreczek z marihuaną (video)

Na udostępnionym przez policję nagraniu widać 20-latka, stojącego przy kasie samoobsługowej. Mężczyzna wyjmuje z kieszeni telefon, w tym momencie coś wypada mu z kieszeni. Jak się później okazało, był to woreczek z marihuaną.

Narkotykowy proceder w centrum przemyśla przerwany przez CBŚP

Funkcjonariusze CBŚP wspierani przez kontrterrorystów rozbili zorganizowaną grupę przestępczą powiązaną z pseudokibicami, która w centrum Przemyśla „w biały dzień” handlowała narkotykami. Zatrzymano dwóch mężczyzn i zabezpieczono narkotyki o wartości 1 mln PLN. Sprawę nadzoruje podkarpacki pion PZ Prokuratury Krajowej w Rzeszowie.

Była wzorową uczennicą. Zrobiła coś strasznego. Jej rodzina jest załamana

Już nigdy nie zobaczy błękitu nieba, twarzy bliskich ani własnego odbicia w lustrze. To, co zrobiła 25-letnia Kaylee Muthart, na zawsze zmieniło jej życie. Pod wpływem halucynacji, które wywołały narkotyki, dokonała samookaleczenia w przerażający sposób, pozbawiając się wzroku. W tamtej chwili nie była sobą. Głos, który kazał jej działać, był wytworem urojeń. Teraz, choć żyje z konsekwencjami tej tragedii, walczy o jedno – aby jej historia była przestrogą dla innych.