Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 408 / 78 / 0
Wiesz, nigdy tego osobiście nie odczułem, a to spora zmiana. W dodatku jest to mój chyba ulubiony neuroleptyk. Jak mi wpadnie w ręce to zwrócę na to uwagę. Dzięki za info :*
W tym wypadku błąd został popełniony dużo wcześniej tak naprawdę, bo żaden z nas nie jest czarodziejem żeby koleżance pojawiła się alpra czy klon w pokoju.
  • 585 / 123 / 0
Biore 600mg/dzień moklobemidu + 900-1800mg/dzień pregabaliny
Czy wrzucenie do tego mini dawki fluoksetyny jest realnie niebezpieczne dla osoby która przy GŁUPIM I NIEBEZPIECZNYM łączeniu kryształu różnej maści w tym raz MDMA nie miala komplikacji większych niz ciśnienie?
Nie działa na mnie nic serotoninojebnego i chcialbym wiedzieć czy fluoksetyna może mi zagrażać realnie poza teorią iMAO+SSRI=ZS czy najwyzej źrenice wywali
Niepotrzebne kombinacje ale moze ktos ma doświadczenie SSRI(malutkie dawki)+iMAO

WARN zgodnie z regulaminem wątku opisuje się w nim jedynie sytuacje wymagające natychmiastowej pomocy, ta nią nie jest - nv13
  • 0 / / 0
4mmc
Nieprzeczytany post autor: chomikmutant »
Co zrobic przy przedawkowaniu substancji?????
  • 61 / 9 / 0
A jakie są objawy? Wypij elektrolity. Sproboj zjeść coś lekkiego. Jeśli pacjent mdleje bądź nie ma z nim kontaktu to karetka. Benzo też nie zaszkodzą.
Będąc sobą wygrywasz na starcie z braku konkurencji.
  • 4 / / 0
Wjebalam dzisiaj 2 klefa i strasznie boli mnie klatka piersiowa serce bije jak dzwon i łapy mi się plączą co mi jest
TO JEST SYTUACJA KRYZYSOWA; przeniesiono - nv13
  • 1020 / 377 / 0
Pogotowie kurwa, jak nie wiesz co Ci jest i samemu nie jesteś w stanie nic zrobić. @Zuza12345677
  • 461 / 176 / 1
No co no se przedawkowałaś pewnie se co nie. No co robić no możesz po karetkę zadzwonić no to na stówę, pomogą ci. Ale jeśli nie chcesz dzwonić i bierzesz odpowiedzialność na siebie ( oraz random ćpuna z forum) to się wyluzuj nie umrzesz( raczej ), nawodnij się dobrej wody, zjedz coś lub wypij kalorie w płynie. Witaminy i minerały uzupełnij jak masz w wygodnej postaci.

Jeszcze raz napomknę, że karetka to opcja numer jeden jeśli nie chcesz zginąć zapamiętana jako ćpunka. Pozdrawiam i zdrowia do świąt życzę bo smutna będzie rodzina z trupa córki pod choinkę.
Wszyscy umrzemy to pocieszające
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Była wzorową uczennicą. Zrobiła coś strasznego. Jej rodzina jest załamana

Już nigdy nie zobaczy błękitu nieba, twarzy bliskich ani własnego odbicia w lustrze. To, co zrobiła 25-letnia Kaylee Muthart, na zawsze zmieniło jej życie. Pod wpływem halucynacji, które wywołały narkotyki, dokonała samookaleczenia w przerażający sposób, pozbawiając się wzroku. W tamtej chwili nie była sobą. Głos, który kazał jej działać, był wytworem urojeń. Teraz, choć żyje z konsekwencjami tej tragedii, walczy o jedno – aby jej historia była przestrogą dla innych.

Narkotykowy proceder w centrum przemyśla przerwany przez CBŚP

Funkcjonariusze CBŚP wspierani przez kontrterrorystów rozbili zorganizowaną grupę przestępczą powiązaną z pseudokibicami, która w centrum Przemyśla „w biały dzień” handlowała narkotykami. Zatrzymano dwóch mężczyzn i zabezpieczono narkotyki o wartości 1 mln PLN. Sprawę nadzoruje podkarpacki pion PZ Prokuratury Krajowej w Rzeszowie.

Miało być wino, było wino i kokaina. Przechwycili transport z Ameryki Środkowej

Około 7,5 miliona złotych - taka jest czarnorynkowa wartość 44 litrów płynnej kokainy, która zabezpieczona została w ramach współpracy służb ze Stanów Zjednoczonych, Republiki Czeskiej oraz Europolu. Transport, w którym miały być tylko markowe wina, został załadowany na kontenerowiec w Panamie. Przechwycono go na terenie województwa lubelskiego. Zatrzymano dwóch mieszkańców tego regionu oraz 53-latka z Kujawsko-Pomorskiego.