2. trawa (mimo że kocham ją całym sercem jestem w nią wjebana od stop do głów i wolałbym nigdy jej nie zapalić niż życ jak teraz z 10+ wiadrami dziennie)
3. Myślę że wszystkie proszki pokroju fety (omijając mef bo jako jedyny mi odpowiada działaniem) ogólnie wszystko co nie jest psychodeliczne jest dla mnie nudne
2. koda/Tramal, prawdopodobnie nie mam enzymu który je rozbija na morfinke ( może i dobrze dla jego) kilka prób zakończonych fiaskiem.
3. Mam dylemat między ketonami a benzo, ale stawiam chyba na benzo. Za szkody jakie w nie zalecanych dawkach wyrządza w mózgu, czas regeneracji, i jazdy odstawienne. Fazę bardzo lubię tak jak i smak tablet. Zawsze ssałem alpre bo gorzki lek najlepiej leczy
-pryskane zioło do dziś nie wiem co to było ale miałem dziwne odcięcia świadomości. Jakieś totalne shit , maczanka w czymś
-
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.