Środki powodujące przyspieszenie dzielenia się komórek tworzących określone tkanki organizmu. Obejmowane skrótem SAA. Głównie pochodne testosteronu, m.in. metandienon i stanazolol.
ODPOWIEDZ
  • 509 / 197 / 1
Narkoman na teściu brzmi jak przyszły tytuł artykułu na onecie czy wyborczej.
Idź do psychiatry bo jesteś pierdolnięty to raz, a dwa to to, że na teściu wcale nie będziesz mega kozakiem,a raczej turbo przygłupem który postrada zmysły. Pierw rozwiąż problemy i doprowadź się do trzeźwości, a następnie myśl jak skomplikować sobie życie przy użyciu tego i tamtego.
Wszyscy umrzemy to pocieszające
  • 510 / 112 / 0
No dobra, ale bomba czy trt?

Do badań to oba testosterony - wolny i całkowity oraz SHGB i LH.
  • 8 / / 0
Czasem teść podnosi morale i działa jak motywator antydepresant , chodzi mi o dawki np 100mg e4d , głupiej prolki fakt drogo to z dobrego labo ja osobiście biłem 0.6ml w poniedziałek i czwartek wychodziło jakieś 250-300mg tygodniowo cypionatu ale po 3 tyg byłem pełen chęci do życia , zacząłem nic po wszywce , zaraz siłownia jakieś bieganie i tak lecę już 2 rok , badałem swoje hormony luteinizujace i bloka nie ma dawka taka jak trt dla chłopa 110kg poziom estro w normie teść wiadomo ponad widełki ale bez przesady , kiedyś szło wszystko tren , Bold teść baza , meta winko , NPP , hormon , i odstawiłem na kilka lat przygoda z drugą stroną mocy , wróciłem fakt 44 lata było wtedy mój stary trener mordo nie wskakuj na 500mg tylko bij po 125mg co 4 dni i zobaczysz i fakt działa poziomom teścia o 50%wyzszy jak u standardowego nastolatka ale jaj nie blokuje w estro nie idzie , wszystko zależy od wagi jak ważysz mniej jak 80kg to myślę że nawet 200mg podzielone na dwie dawki w tyg wystarczy 100mg pon i 100 mg czw. Woda nie zalej a samopoczucie i regenerację na pewno poprawi .chodzi mi o długie estry czyli test cyp lub enan, mixow nie lubię , a gdybyś był masochista i lubił się kuc udo udo poślad poślad co drugi dzień to propek 😉choć wtedy to 50mg e2d by wystarczyło , osobiście wolę długie estry , krótki na wycinkę kiedyś uwielbiałem takie trio prop tren do tego tura , 12tyg i jak Hulk na rynek żyle . Pozdrawiam i dla każdego narkusa na pewno 200mg testosteronu tygodniowo nie zaszkodzi psychy nie pokryje a apetyt wróci
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.