Środki powodujące przyspieszenie dzielenia się komórek tworzących określone tkanki organizmu. Obejmowane skrótem SAA. Głównie pochodne testosteronu, m.in. metandienon i stanazolol.
ODPOWIEDZ
  • 509 / 196 / 1
Narkoman na teściu brzmi jak przyszły tytuł artykułu na onecie czy wyborczej.
Idź do psychiatry bo jesteś pierdolnięty to raz, a dwa to to, że na teściu wcale nie będziesz mega kozakiem,a raczej turbo przygłupem który postrada zmysły. Pierw rozwiąż problemy i doprowadź się do trzeźwości, a następnie myśl jak skomplikować sobie życie przy użyciu tego i tamtego.
Wszyscy umrzemy to pocieszające
  • 510 / 112 / 0
No dobra, ale bomba czy trt?

Do badań to oba testosterony - wolny i całkowity oraz SHGB i LH.
  • 6 / / 0
Czasem teść podnosi morale i działa jak motywator antydepresant , chodzi mi o dawki np 100mg e4d , głupiej prolki fakt drogo to z dobrego labo ja osobiście biłem 0.6ml w poniedziałek i czwartek wychodziło jakieś 250-300mg tygodniowo cypionatu ale po 3 tyg byłem pełen chęci do życia , zacząłem nic po wszywce , zaraz siłownia jakieś bieganie i tak lecę już 2 rok , badałem swoje hormony luteinizujace i bloka nie ma dawka taka jak trt dla chłopa 110kg poziom estro w normie teść wiadomo ponad widełki ale bez przesady , kiedyś szło wszystko tren , Bold teść baza , meta winko , NPP , hormon , i odstawiłem na kilka lat przygoda z drugą stroną mocy , wróciłem fakt 44 lata było wtedy mój stary trener mordo nie wskakuj na 500mg tylko bij po 125mg co 4 dni i zobaczysz i fakt działa poziomom teścia o 50%wyzszy jak u standardowego nastolatka ale jaj nie blokuje w estro nie idzie , wszystko zależy od wagi jak ważysz mniej jak 80kg to myślę że nawet 200mg podzielone na dwie dawki w tyg wystarczy 100mg pon i 100 mg czw. Woda nie zalej a samopoczucie i regenerację na pewno poprawi .chodzi mi o długie estry czyli test cyp lub enan, mixow nie lubię , a gdybyś był masochista i lubił się kuc udo udo poślad poślad co drugi dzień to propek 😉choć wtedy to 50mg e2d by wystarczyło , osobiście wolę długie estry , krótki na wycinkę kiedyś uwielbiałem takie trio prop tren do tego tura , 12tyg i jak Hulk na rynek żyle . Pozdrawiam i dla każdego narkusa na pewno 200mg testosteronu tygodniowo nie zaszkodzi psychy nie pokryje a apetyt wróci
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia

Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.

Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.