WARN - trolling i notoryczny spam, jeśli będziesz kontynuował to zaproszę Cię na odpoczynek od forum @V44
And if God hadn't meant for me to get high
He wouldn't have made bein' high so much, like, perfect
Odraza.
And if God hadn't meant for me to get high
He wouldn't have made bein' high so much, like, perfect
scalono - nv13
Ja mógłbym z wanny nie wychodzić.
Ale zazwyczaj albo raz rano, albo raz wieczorem.
grubo…
A tak serio, to przy ćpaniu jestem odklejony i mam gdzieś higienę osobistą i higienę snu. Jak menel funkcjonuje…Jak jest ok to prysznic szybki codziennie lub co drugi dzień …
I do them drugs to stop the f-food cravings
~Lana Del Rey "Boarding school"
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.