ODPOWIEDZ
  • 3899 / 241 / 13
To co masz to jakis miks.. napewno nie ma tam MDMA/MDA patrzac po Marquisie
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 12 / / 0
Siema ile polecacie na pierwszy raz z MDA 70,80mg będzie git na 70kg ? Dodam ze jak wejdzie chce wrzucic emke i i tez sie zastanawiam ile żeby nie było zagrubo
  • 370 / 52 / 0
@tryk23 MDA czy MDMA? - MDMA - 1,5:1kg dawkujesz.
Jednak jak łykasz piguły to i tak loteria. Bo zazwyczaj są sporo zaniżone.
Cogito ergo sum
  • 12 / / 0
@D4RKJOY najpierw MDA później MDMA. Nie bede mial oba w krysztale o bardzo wysokiej czystości
  • 495 / 148 / 0
Ja wziąłem na pierwszy raz 100mg MDA na z tego co pamiętam około 82kg. No i w sumie to był lekki niedosyt (jak zaczęło mi schodzić to dorzuciłem 450mg pregi i było bardzo przyjemnie), za to około 130mg miksu oba na raz 60% MDMA i 40% MDA było dla mnie idealne i dwukrotnie taki miks zarzucałem później przechodząc w nexusflipa. Tak więc jak jeszcze chcesz emke dorzucać to myślę że starczy podana przez Ciebie dawka, tylko nie wiem czy jest sens to rozbijać na dwie dawki czy lepiej oba na raz.
  • 12 / / 0
@omertse Dzięki za odpowiedz ale wole rozbić to na dwie dawki zawsze przy nowo testowanej substancji trzeba zachować ostrożność. Czyli myslisz ze takie 100 mg późniejszej dorzutki by zrobiło robote ? Czy pomieszac to jeszcze raz z MDA np 60mdma 40 MDA
  • 495 / 148 / 0
W sumie to obie opcje raczej git, po prostu z tego co kojarzę przy Emce jak się weźmie na start mało i dorzuca to jest tak sobie, dlatego obstawiam, że z MDA może być podobnie.
  • 12 / / 0
To MDA bardzo dziwne jest tutaj wszyscy pisali jakie to mocne nie jest zjadlem 80 mg po 1.5h slabe efekty speed i tyle dorzucilem jeszcze jakies 40-50mg wszedla srednio przyjemna stymulacja i speed totalnie zero euforii dopiero jak dorzucilem 100 emki to bylo spoko nie wiem czym to moze byc spowodowane jakośc MDA bardzo dobra i pare osob tez uwazalo tak jak ja
  • 495 / 148 / 0
jak wziąłem 100mg to też fajerwerków nie było ale w połączeniu z MDMA po kilkadziesiąt mg bardzo fajnie działa
  • 12 / / 0
No ale samo MDA to tragedia jedynie speed i minimalna psychodela niezbyt przyjemna ja nie wiem co ci ludzie brali ze pisali ze 3 razy wieksza euforia jest po MDA niz po MDMA
ODPOWIEDZ
Newsy
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.

Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu

Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.

Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu

Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.