ODPOWIEDZ
  • 11 / / 0
@omertse Dzięki za odpowiedz ale wole rozbić to na dwie dawki zawsze przy nowo testowanej substancji trzeba zachować ostrożność. Czyli myslisz ze takie 100 mg późniejszej dorzutki by zrobiło robote ? Czy pomieszac to jeszcze raz z MDA np 60mdma 40 MDA
  • 455 / 134 / 0
W sumie to obie opcje raczej git, po prostu z tego co kojarzę przy Emce jak się weźmie na start mało i dorzuca to jest tak sobie, dlatego obstawiam, że z MDA może być podobnie.
  • 11 / / 0
To MDA bardzo dziwne jest tutaj wszyscy pisali jakie to mocne nie jest zjadlem 80 mg po 1.5h slabe efekty speed i tyle dorzucilem jeszcze jakies 40-50mg wszedla srednio przyjemna stymulacja i speed totalnie zero euforii dopiero jak dorzucilem 100 emki to bylo spoko nie wiem czym to moze byc spowodowane jakośc MDA bardzo dobra i pare osob tez uwazalo tak jak ja
  • 455 / 134 / 0
jak wziąłem 100mg to też fajerwerków nie było ale w połączeniu z MDMA po kilkadziesiąt mg bardzo fajnie działa
  • 11 / / 0
No ale samo MDA to tragedia jedynie speed i minimalna psychodela niezbyt przyjemna ja nie wiem co ci ludzie brali ze pisali ze 3 razy wieksza euforia jest po MDA niz po MDMA
  • 346 / 47 / 0
@Tryk23 może kwestia twojej tolerki? Jak bierzesz zbyt często MDMA czy MDA to... no szału nie będzie.
Cogito ergo sum
  • 11 / / 0
@D4RKJOY nie napewno nie kwestia tolerki bralem wtedy 3 raz w zyciu a innych uzywek nie stosowałem ktore wplywaja na poziom sero itd. A odstepy mialem miesięczne wiec wystarczajace do samej emki nic nie mam bo klepie zajebiscie z MDA bardziej ogarniasz i masz duzo wiecej energi fajny mix ale polecam tak przyjebac 150 emki i 50 MDA do tego nie wiecej
  • 1082 / 405 / 0
Jak brałem legitne MDA to nie miało wpływu jaką miałem tolerkę, wcześniejsze dni szły ketony różnej maści, a MDMA to pewnie góra 2-3 tygodnie wcześniej, no i też się nie oszczędzałem. Zresztą w dniu wzięcia MDA wstałem po 3h spania na mega kacu, byłem mega niewyspany, bo poprzednie dni też lipa. Jak już się załadowało, to rozjebało i tak. Fakt, spodziewałem się trochę większej psychodelii niż leciutkie falowanie obrazu jak po małej dawce 2-cb, ale doznania fizyczne i tak rozjebaly. Bez empatii, emocjonalności, bez wglądu w siebie i tak dalej, ale orgazm na całym ciele niedościgniony. Po ośmiu godzinach już miałem dość i poleciałem po wódkę, bo nawet najlepsza faza potrafi po czasie zmęczyć. Co ciekawe ziomek obok, który był alkoholikiem, ale za to nie miał tolerki na żadne stimy/empatogeny, nie poczuł nic. Dosłownie 2h po ostatniej dorzutce (finalnie wziął prawie 2/3 mojej dawki) poleciał po chlanie, bo go "nie wzięło nic". Nie miał nawet żadnego przyspieszenia po tym. Oboje wzięliśmy nasze dawki jakoś 1/3 nosem i 2/3 oralnie. Więc brak działania może wynikać z całkiem innych rzeczy i nawet nie mam pojęcia o co mogło chodzić.
  • 11 / / 0
@TymekDymek hm to ciekawe my bralismy w 3 osoby i kazdy twierdzi tak samo a MDA nie badalem ale mam od tego pana co strone lub dwie wczesniej koledzy pisali ze brali mariolki wiec mysle ze legitne akurat MDMA klepie kazdego fajnie tak jak opisujesz orgazm na calym ciele a po dorzutce MDA lapiesz bardziej speeda i strasznie ryj wykreca a euforia schodzi wedlug mnie do bardziej stonowanej ale dluzszej niz po samej emce ale napewno nie zwieksza jej
  • 1082 / 405 / 0
No ja nie mieszałem z MDMA, miałem mało kasy a i nie było mi wiadomo, czy temat w przyszłości znowu się na mieście pojawi, to nie chciałem mieszać, tylko tego graala spróbować solo. W każdym razie usługodawca namawiał mnie na ten mix i mówił, że tylko tak to ma sens, prawda to? Ktoś próbował solo i może potwierdzić?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Legalizacja marihuany a młodzież: Spadek użycia w 19 z 21 stanów USA

W ostatnich latach legalizacja marihuany dla dorosłych stała się tematem intensywnych debat społecznych i politycznych, zwłaszcza w Stanach Zjednoczonych. Zwolennicy podkreślają korzyści ekonomiczne oraz możliwość ograniczenia czarnego rynku, podczas gdy przeciwnicy obawiają się negatywnego wpływu na młodzież. Okazuje się jednak, że badania przeprowadzone w USA wyraźnie wskazują na niespodziewany efekt legalizacji – spadek użycia marihuany wśród nastolatków.

Wezwał karetkę, bo skończył mu się alkohol

Mieszkaniec gminy Jarocin zadzwonił na numer 112 i prosił o przysłanie karetki, zgłaszając niepokojące objawy. Na miejscu okazało się, że potrzebuje nie pomocy, a... alkoholu. Za "usługę" zapłacił 500 złotych, ale w zamian nie dostał ani kropelki.

Przyczepa pełna marihuany. Polska para próbowała dorobić do emerytury

4 mln zł – tyle były warte narkotyki, które ukryła w przyczepie kempingowej para emerytów. Przemytnicy przywieźli używki z Hiszpanii, a po drodze udawali, że zwiedzają europejskie miasta, żeby zmylić służby.