Cześć , tak to efekt uboczny często występujący niestety Zasypia się bardzo szybko i śpi „głęboko”, ale po przebudzeniu efekt „patelnia w łeb” utrzymuje się do południa
21 grudnia 2024ymka pisze: Jak byście ocenili działanie przeciwlękowe mirtazapiny? Czy ktoś takiego uświadczył? I jak wypada pod tym względem na tle mianseryny?
19 września 2024kdu27 pisze: Brał ktoś z was mirtazapinę z bupropionem?
bupropion biorę już od prawie roku, bo jako jedyny antydepresant dawał mi jakieś pozytywne efekty. Zostały lęki na które najpierw dostałem do pary sertralinę po której czułem się okropnie i teraz od miesiąca biotę mirtę. W sumie jest to 300 mg + 30 mg bupropion i mirta. Póki co to nie czuję żadnego wpływu na lęki, jeśli już to większą depresję. Zastanawiam się czy ktoś miał podobnie.
Mam pytanie, czy ten lek probował ktoś na zejście z opio? Zastanawia mnie czy może to pomóc, podobno jakiś wpływ na receptor kappa ,,Although not clinically relevant, mirtazapine has been found to act as a partial agonist of the κ-opioid receptor at high concentrations (EC50 = 7.2 μM).''
Ponieważ mój RLS spowodowany ADHD tak się nasila na Mirtrze, że kurwa 3h mi nogi latają zanim usnę, a miało mi to ułatwiać, a nie utrudniać sen. Nie zdzierżę kolejnej takiej nocy. Nawet melatonina nie pomaga jak biorę Mirtre. Odstawka obejdzie się bez uboków po takim czasie?
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?
Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.