Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Edit, wybaczcie literowki, slownik w tel a wyjatkowo nie mam ochoty poprawiac
"Rutyna to rzecz zgubna "
edit
papier wszystko przyjmie, wiec poki nie znajdzie sie publikacja o wiekszym ciezarze gatunkowym, to jako pewnik bym tego nie traktowal. ale przefiltrowac w ww. nie zaszkodzi.
edit
a tak z pamieci, wiec tez do sprawdzenia, powidon, ktory utrudnia ekstrakcje powinnien ulec rozkladowi jesli roztwor pfki zamrozisz.
Barbiturany działają długo. Mogłeś też po prostu s********* bo nie umiesz czytać przepisu i tak dalej. Dam ci taką radę żebyś więcej nie robił kota a tym bardziej żebyś go sobie nie podawał w instalację kurde no ludzie... Przecież to jest niebezpieczna zabawa i konsekwencje mogą być tragiczne. To zbyt Kosztowy dla zdrowia więc sobie odpuść.
Jak chcesz trenować to eksperymentuj ale droga podania niech będzie to doustnie w napoju gazowanym.
rób z przepisu 5 ml wody, 1,4 octu, 400 mg kmno4 na 720 pe
Filtr ubić wzmocnić zmoczyć przed filtracją, znowu docisnąć tłok i wycisnąć mocno wodę po czym trzymając palcem koniec wyciągnąć tłok żeby został ci uklepany mokry filtr na dole. na wysokości 5 ml w 20 ml pompce
- 12 tabletek absolutne minimum by poczuć flow
- 15-18 tabletek PE użytej do reakcji - jest serio dobrze, wjazd intensywniejszy, bomba konkretniejsza ( kardio na zjeździe odczuwalne ale nie dokuczliwe )
- 19-21 - idealna dawka dla mnie - wjazd aż usiąść trzeba, peak trwa zdecydowanie dłużej, potem 2-3 godz naprawdę fajnej dopaminowej stymulacji, i zjazd jest, tzn go czułem ale nigdy nie był nie do przeżycia. Parcie na dorzutkę w opcji 3 jest przeokropne, nawet bym powiedział, że większe niż mefedronowe. Ale coś za coś.
Na moim przykładzie masz dowód na to, że dawka gra tu kluczową rolę no i co ważne tolerancja.
Jednego położy 12 tabletek, a mnie np ledwo smyrnie. Nie strzelam już kupe czasu ale co przeżyłem to moje.
Nie przesadzajcie... nie bierzcie ze mnie przykładu... nie polecam brania efedronu ani żadnych innych substancji psychotropowych. Zdrowia!
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.