Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
EDIT:
masło zrobiłam z 4g na pół kostki masła klarowanego
Najpierw dekarboksylacja 30min w 120 i kolejne 10min w 100
Gotowanie 3.5h i tutaj nie wiem czy nie popełniłam błędu, mam płytę indukcyjna, na początek włączyłam na moc 3 na jakąś niecała godzinkę, później już siedziało na 1, ale gotowane było bez wody

Ciastek wyszło 6
Zjedzone z mężem po jednym wieczorem i nie wiele więcej oprócz suszy w buzi nie czuliśmy nawet po dobrych 2h
  • 479 / 72 / 0
@KaSunny092 możliwe, że przez zbyt wysoką temperaturę zniszczyłaś wszystkie substancje zawarte w marihuanie.
Temperatura tłuszczu powinna być w ok. 70-75 stopni Celsjusza. Polecam termometr za 5 zł. Zdecydowanie łatwiej jest coś takiego robić na kuchence gazowe, ponieważ możemy manualnie zmniejszać płomień, z czego mamy kilka palników o różnych rozmiarach.
  • 3245 / 617 / 0
Znajomy kiedyś żuł gumę z jakąś tam ilością bliżej nieokreśloną.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 34 / 2 / 0
Powiem tak, wczoraj owalilem 150mg THC w ciastku. 0.3g kiefu. Bylo mega mocno i jako fanatyk mocnej pizdy
wale 500mg w ciagu miesiaca ( moja dotychczasowa najwieksza dawka THC doustnie to bylo 90mg ).
  • 1 / / 0
Kojarzy może ktoś jak jest z gastro po podaniu doustnym?? Jest słabsze, mocniejsze, i czy w ogóle występuje??
  • 18 / 2 / 0
Faza po podaniu doustnym jest taka sama jak po spaleniu. Czerwone gały, gastro, schizy etc. Oczywiście wszystko zależy też od tego jaki punch i jak przebiegał proces dekarboksylacji bo od tego zależy potencjał fazy (ona się po nagrzaniu aktywuje).

Od siebie dodam, że po zjedzeniu faza się wydłuża, jak niechcący zjadłem jakieś 2-3g (duże ciastko z dużą ilością dobroci) to trzymało mnie ponad dobę i było bardzo nieprzyjemnie xd
ODPOWIEDZ
Newsy
Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

Pierwsze takie badania obaliły popularny mit

Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.

Londyn: Ostrzeżenie przed supermocnym narkotykiem. Może być 500 razy silniejszy niż heroina

Londyńskie kluby nocne ostrzegają swoich bywalców przed niebezpiecznymi niebieskimi i zielonymi tabletkami sprzedawanymi jako ecstasy po tym, jak dwie osoby zmarły w zeszłym miesiącu po zażyciu tej substancji. Groźny syntetyczny opioid jest niezwykle silny i może być śmiertelny.