Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 505 / 101 / 0
Mam pytanie, próbował ktoś z was może łączyć kodę z preparatami z walerianą?

Pytam, bo ostatnio nabyłem sobie preparat valused, zawiera wyciąg wodno-alkoholowy z walerianą i brałem to solo na lepsze spanie, żeby wyspać się do pracy.

Bardzo fajnie działa i waleriana to chyba jedyne co na mnie działa w ogóle z tych ziołowych preparatów wyraźnie tak, że czuję konkretną sedację i samo zwala z nóg. Inne preparaty ziołowe na stres i sen kompletnie na mnie nie działają.

Zastanawiam się jakby to się zmiksowało z kodą, może być spoko bo tu i tu sedacja i chill, waleriana podbija GABA A. Czy ktoś z was może próbował?
  • 3244 / 553 / 0
Jeśli mówisz o tym płynie na bazie alkoholu z wyciągiem to moim zdaniem szkoda żołądka, kompletnie nie opłacalne efekty względem konsekwencji łączenia tego długofalowo.
Efekt oczywiście jakiś będzie ale w tym płynie i tak główne skrzypce odgrywa alkohol. Możesz spróbować mix po prostu z tabletkami waleriany?
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 195 / 16 / 0
Cześć,

kodę jadle raz z Thiocodinu. Amatorskie pytanie czy Acodin też zawiera kodę? Jeśli tak to Jan dozować, środek aktywny to dextromethorphani hydrobromidum 15mg
  • 405 / 66 / 3
Acodin nie zawiera kody, a dekstrometorfan (DXM). Też się tym odurzysz, ale w znacznie inny sposób. Odsyłam do tematów o DXM w dziale dysocjanty i apeluję o korzystanie z wyszukiwarki.
  • 990 / 238 / 0
Zrobiłem se chwilę przerwy od kody i przestała klepać. Dzisiaj dopiero jako tako się ujebałem. Ajć a tak się cieszyłem że klepie jak oxy.
  • 459 / 122 / 0
@Jamedris z cola to glownie chodzi o to ze z gazowanym szybciej sie wchlania. Cola o smaku tymianku, heh.
  • 125 / 4 / 0
Ja ostatni raz raczyłem się kodą prawie 2 lata temu ale ostatnio coraz częściej przeglądam wątek i myślę o niej, ktoś też ma tak ?
A nie chciałbym wracać bo to po takim czasie wiadomo oznacza Krzycha Cugowskiego w pełnym wydaniu. Jeśli ktoś ma problem z kodą polecam przerzucić się na Red Kratom, on znacznie lepiej nadaję się do funkcjonowania na codzień. Dobrze że tu gdzie mieszkam kodzianka nie jest tak łatwo dostępna.
A i jeszcze słyszałem od pewnego jegomościa z Afryki że we Francji sprzedają w aptekach syropy 400mg cody bez recepty po niezłej cenie. Orientuję się ktoś czy to prawda?
  • 195 / 16 / 0
Zarzuciłem dzisiaj pakę Thioco i o 15:00 tj. 16 sztuk. Był to mój drugi raz w życiu. Po godzinie delikatny ból brzucha i delikatnie się zrobiło ciepło, teraz już jestem praktycznie trzeźwy. Co zrobiłem nie tak? Za pierwszym razem dwa lata temu było kilka razy mocniej. Waga ok 75 kg . Duże doświadczenie z atomami ale obecnie mam ponad tydzień setony od wszystkiego
  • 46 / 5 / 0
27 listopada 2024Merx pisze:
@narcovoyage13 pierwszej generacji tylko i wyłącznie przy wyrzutach H przy opio.
Każda się nada, ale to zastosowanie pierwszej gen. podbija działanie opio. Chyba lepiej to zaznaczyć.
  • 990 / 238 / 0
Czy od razu "tylko i wyłącznie" to bym polemizował. Np. Sprawdza się preparat Lirra z lewocetyryzyną, a kosztuje grosze. Nigdy też nie odczuwałem podbicia działania z antyhistamin. Może z hydroksyzyny tylko, ale co to za podbicie, jak kodeina działa na mnie aktywizująco? 1 generacji może i lepsze, ale na usunięcie swędzenia sprawdzi się cokolwiek.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi

Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."

CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.

Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje

Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.