Rozumiem, że pregabalina nie sprawdziła się?
Zopiklon ma dłuższy okres półtrwania od zolpidemu, więc powinien lepiej nadawać się do znoszenia GAD. Wypisują to tylko na spanie, czy oficjalnie na lęk też można wyrwać?
Z-drugs ma IMO większy potencjał rekreacyjny niż benzo, m.in. przez wizyjne działanie i znoszenie wszelkich zahamowań na równi z klonami.
Jak wy możecie to brać w dzień to nie wiem, chociaż Eminem podobno zajadał Ambien i podczas działania dawał koncerty
19 lutego 2025london5 pisze: Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
Nawet usypia słabiej.
I ten posmak metalu w ustach.
26 listopada 2024RuchRych pisze: @Merx
Rozumiem, że pregabalina nie sprawdziła się?
Zopiklon ma dłuższy okres półtrwania od zolpidemu, więc powinien lepiej nadawać się do znoszenia GAD. Wypisują to tylko na spanie, czy oficjalnie na lęk też można wyrwać?
Z-drugs ma IMO większy potencjał rekreacyjny niż benzo, m.in. przez wizyjne działanie i znoszenie wszelkich zahamowań na równi z klonami.
Imo pregabalina to najgorszy syf jaki istnieje i było mi z niej trudniej zejść niż z oksykodonu.
Co do zolpikonu @london5 się wypowiedział, nie wspomnę ile razy rzygałem po tym metalicznym posmaku. tfu
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
26 listopada 2024Vetulani44 pisze: Zopiklon/zolpidem na GAD? Co za poroniony pomysł. Nie, nie wypisują oficjalnie na lęk.
Jak wy możecie to brać w dzień to nie wiem, chociaż Eminem podobno zajadał Ambien i podczas działania dawał koncerty![]()
Na GAD należałoby to konsumować niebezpiecznie często że względu na krótki czas działania.
Na panikę git.
No chyba, że kryzysy lękowe/ataki paniki zdarzają się kilka razy w tyg. wtedy mamy już spory problem i nie należy tego rozwiązywać substancją taką jak zolpidem.
Jakoś z tym żyję.
I tu odkryłem magiczny wręcz w który nie wierzyłem potencjał klonazepamu, nie dość, że nie mogę się tym naćpać, a próbowałem, wiem dziwne, ale ja to jestem jeden wielki wyjątek od reguły pod względem medycyny.
Nagle lęki zniknęły i wiodę obecnie spokojne i szczęśliwe życie, a sam już w wieku 16 lat próbowałem moje problemy lękowe załatwiać właśnie zolpidemem czy benzo-rc.
Co do klonazepamu nawet nie czuję potrzeby brania większej ilości, nie robi to na mnie żadnego wrażenia, oprócz tego, że pewnie bym poszedł spać, maksymalna dawka, którą przyjąłem to 10 tabletek, ale nwm jakoś tego nie odczułem, pamiętam wszystko z tego dnia, a potencjał 'lękobójczy' był identyczny jak po 1mg.
Moja psychiatra prowadząca która jest ordynatorem w wojewódzkim szpitalu na oddziale detoksykacyjnym po moich przygodach z xanaxem który to pierwszy taz dostałem od psychiatry dziecięcego w wieku 17 lat, tak nie przesłyszeliście się, od psychiatry dziecięcego, więc wyobraźcie sobie jak bardzo skrajnym przypadkiem jest mój lęk uogólniony, wracając do mojej obecnej psychiatry prowadzącej, która jest naprawdę złotą kobietą, szczerą do bólu i nie pie*doli się w tańcu, nie chce uwierzyć do dzisiaj, że klonazepam w 100% niweluje mój lęk uogólniony i, że go nie zażywam w zbyt dużych ilościach, cóż, w styczni się zdziwi, bo zrobiłem ostatnio eksperyment przy okazji zejścia z 6mg klona (akurat sytuacja życiowa mnie zmusiła do zażywania aż takich dawek, a raczej pierdolone polskie prawo i sądownictwo które to próbuje od lat mnie wpierdolić do zk i nadal mu to nie wychodzi, cóż odpierdalało się z tak skrajnym nie leczonym farmakologicznie ADHD swego czasu, przecież obecnie jestem w areszcie domowym za sprawę z 2018 r. no kurwa mać. przez cały okres sprawy schudłem 15kg ważąc pod koniec ledwo 41kg, ale już udało się przytyć do 51 i to wyłącznie masą mięśniową, a jem tyle samo ile wcześniej) znowu wracając do tematu dawki 6mg (sorry za chaotyczność, medikinetu jeszcze dziś nie brałem xd) to zrobiłem przerwę 3 tyg. od klonazepamu i nie wyobrażam sobie jak jak mogłem tak żyć i oszukiwać samego siebie, moja matka świadkiem, że nie miałem żadnego objawu abstynencyjnego, tak samo świadkiem, że obecnie nie przeginam z dawkami klona, bo po co? skoro nie mogę się nim naćpać ani nic. Także moja psychiatra w styczniu, bo dopiero wtedy mam wizytę się zdziwi.
26 listopada 2024drakan9 pisze: Poprawka zolpidem ma działanie rekreacyjne 1-3 razowe, potem to wszystko znika i pozostaje tylko wrzucanie dawek i zrywanie filmu
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/cannaheart.jpg)
Marihuana zwiększa ryzyko rozwoju chorób serca
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/germancannaclubs.jpg)
Niemiecki ekspert: trudno dostrzec w legalizacji konopi cokolwiek pozytywnego
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/cannababcia.png)
Marihuana? Nie taka straszna, jak ją malowali.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/mystery-fungus-bp-corinne-hazel-1100x734.jpg)
Nowy gatunek grzyba produkującego alkaloidy sporyszu zidentyfikowany na WVU
Studentka mikrobiologii z Uniwersytetu Zachodniej Wirginii (WVU) dokonała przełomowego odkrycia, które może zrewolucjonizować rozwój farmaceutyków. Corinne Hazel, stypendystka programu Goldwater i specjalistka mikrobiologii środowiskowej, zidentyfikowała nieznany wcześniej gatunek grzyba, który produkuje związki chemiczne o działaniu zbliżonym do LSD – substancji wykorzystywanej w terapii depresji, zespołu stresu pourazowego (PTSD) i uzależnień.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/metaukropol.jpg)
CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/nawrocki-snus_0.jpg)
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi
Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.